reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dobry wieczór :) Jestem nowa na tym forum. Tak na prawdę to nigdy nie pisałam na forach i nie wiem czy dobrze trafiłam, ale kto pyta nie błądzi ;) Dziś mija 45 dzień cyklu, miesiączki ani widu ani słychu.. Piersi bolą, brzuch (jajnik) kilka dni temu bardzo bolał - na ten moment jest ok. Ból w krzyżu promieniujacy do pachwiny i uda. Cały czas kręci mi się w głowie i jest mi niedobrze. Nie wymiotuję. Czuję jakbym ciągle miała w buzi coś gorzkiego.. :( Ogólnie mam nieregularne miesiączki. Cykle zwykle trwają około 32-37 dni.. Dziś rano robiłam test ciążowy i wyszedł negatywny.. Nie wiem co myśleć... Czy któraś z Was tak miała? Jak myślicie.. Może to być ciąża? Czy jednak test robiony dzisiaj był jednoznaczny..?
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam :)

reklama
U nas w tym mcu przytulanie w 7dc i potem dopiero w 16 przez nieobecność męża. Powiem Wam, że jestem w szoku. Jak głowa wie, że nie było najmniejszych szans to wszelkich dziwnych objawów też brak. Do tej pory od owu piersi obolałe, pełniejsze. Bóle jajnika, czasem brzucha. A teraz? Kiedy miałam świadomość, że wszystkie dni płodne były odpuszczone nic mi nie dolega. Żadnego kłucia, ciągnięcia w dole brzucha. Żadnych objawów ze strony piersi. Eh ....

Dobry wieczór :) Jestem nowa na tym forum. Tak na prawdę to nigdy nie pisałam na forach i nie wiem czy dobrze trafiłam, ale kto pyta nie błądzi ;) Dziś mija 45 dzień cyklu, miesiączki ani widu ani słychu.. Piersi bolą, brzuch (jajnik) kilka dni temu bardzo bolał - na ten moment jest ok. Ból w krzyżu promieniujacy do pachwiny i uda. Cały czas kręci mi się w głowie i jest mi niedobrze. Nie wymiotuję. Czuję jakbym ciągle miała w buzi coś gorzkiego.. :( Ogólnie mam nieregularne miesiączki. Cykle zwykle trwają około 32-37 dni.. Dziś rano robiłam test ciążowy i wyszedł negatywny.. Nie wiem co myśleć... Czy któraś z Was tak miała? Jak myślicie.. Może to być ciąża? Czy jednak test robiony dzisiaj był jednoznaczny..?
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam :)
Hm myślę że nie jest to ciąża , ale najprędzej potwierdzi to beta hcg, a czy wiesz czemu masz tak nieregularne cykle ? bo z tego co wiem , takie cykle mogą być bezowulacyjne , lub mogą to być policystyczne jajniki

Hm myślę że nie jest to ciąża , ale najprędzej potwierdzi to beta hcg, a czy wiesz czemu masz tak nieregularne cykle ? bo z tego co wiem , takie cykle mogą być bezowulacyjne , lub mogą to być policystyczne jajniki

Odkąd pamiętam moje cykle były raczej nieregularne.. Mam już troje dzieci i z tego co wiem nie mam policystycznych jajników.. Sama się nad tym wszystkim zastanawiam. Bo czuje się inaczej niż zwykle.. A testy i tak pokazują brak ciąży..

Odkąd pamiętam moje cykle były raczej nieregularne.. Mam już troje dzieci i z tego co wiem nie mam policystycznych jajników.. Sama się nad tym wszystkim zastanawiam. Bo czuje się inaczej niż zwykle.. A testy i tak pokazują brak ciąży..
No to pozostaję beta ,lub wizyta u ginekologa , skoro masz 3 dzieci ,to widocznie taka Twoja uroda ,z tymi cyklami ;)

U nas w tym mcu przytulanie w 7dc i potem dopiero w 16 przez nieobecność męża. Powiem Wam, że jestem w szoku. Jak głowa wie, że nie było najmniejszych szans to wszelkich dziwnych objawów też brak. Do tej pory od owu piersi obolałe, pełniejsze. Bóle jajnika, czasem brzucha. A teraz? Kiedy miałam świadomość, że wszystkie dni płodne były odpuszczone nic mi nie dolega. Żadnego kłucia, ciągnięcia w dole brzucha. Żadnych objawów ze strony piersi. Eh ....
To prawda..ja mam tak samo i dla nas najlepsze byłoby gdyby owulacja się przesunela a sex w tym dniu był przypadkowy i wyluzowany! Bo ja też aż sztywna jestem jak wiem że to ten dzien a potem cały czas się doszukuje objawow. Teraz czekam na @ a mam dostać 26go. I już nie mam nadziei bo brzuch mnie ciut cmi.. Albo też to sobie wymyśliłam

reklama
Do góry