reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Wiatraki, AniaIN, ale Wy starcie się o kolejne a nie o pierwsze dziecko jak ja. Więc to też inaczej.

Enej, jak ustanie krwawienie pójdź do lekarza na usg. U mnie po ok miesiącu czasu nie było już śladu po ciąży. Ty miałaś większą betę więc może trochę dłużej to potrwać.
U mnie też było sporo krwi ze skrzepami. To dziwne, że u Ciebie tylko plamienia, może to dopiero początek? Bo u mnie na początku też były tylko plamienia.

Ostatnia edycja:
Ja wam powiem dziewczyny , że po jednej idealnej w przebiegu ciąży i porodzie po 1 poronieniu i po prawie pewnej ciąży bo braku okresu a jednak nie ciąży , w której wykonałam z 5 testów ciazowych już nigdy nie zrobię testu przed @ krótko po nim a najlepiej pójdę jeżeli się uda oczywiście do gina dopiero gdy możliwe by bylo widocznie na usg serduszko. Za dużo miałam z tym związanych smutków i rozczarowań.... mam 32 syna i ogromną chęc na córeczkę. Zazdroszczę tym, które te II kreski zobaczyły. Liczę, że każda z nas się doczeka. Koniec weekendu jutro do pracy.... u mnie koniec @ i rozpoczyna się kolejna próba kolejna nadzieja. Miłego tygodnia wszystkim !

Eh u mnie te testy owu to o kant stołu rozbić. Pozytywny test owu wyszedl mi w 15dc, wg instrukcji z testów owu powinna być 24-48godz po pozytywie czyli 16-17dc. A wczoraj przyszla @, czyli cykl mialam 25dniowy. Wg apki owu musiala wystapic w 12dc, wtedy testy byly negatywne.

Cześć dziewczyny!

Czytam Was już od kilku dni, a teraz postanowiłam założyć konto i się przywitać :)

Z mężem zaczęliśmy się starać w sierpniu, wiec teraz czekam na @, lub raczej jej brak. Objawów żadnych nie mam, do @ jeszcze tydzień, ale jednocześnie nie wierze, żeby udało nam się w pierwszym cyklu starań ;)

Coś czuje, ze będę tu często zaglądać :)
Witaj:-)
Eh u mnie te testy owu to o kant stołu rozbić. Pozytywny test owu wyszedl mi w 15dc, wg instrukcji z testów owu powinna być 24-48godz po pozytywie czyli 16-17dc. A wczoraj przyszla @, czyli cykl mialam 25dniowy. Wg apki owu musiala wystapic w 12dc, wtedy testy byly negatywne.
Ja miałam tak samo,jeden cykl potrafiły pokazywać dobrze(chyba) w innym wogóle jakoś dziwnie,nie robię juz:-)

Wiatraki, AniaIN, ale Wy starcie się o kolejne a nie o pierwsze dziecko jak ja. Więc to też inaczej.

Enej, jak ustanie krwawienie pójdź do lekarza na usg. U mnie po ok miesiącu czasu nie było już śladu po ciąży. Ty miałaś większą betę więc może trochę dłużej to potrwać.
U mnie też było sporo krwi ze skrzepami. To dziwne, że u Ciebie tylko plamienia, może to dopiero początek? Bo u mnie na początku też były tylko plamienia.
Mam nadzieję że to się jeszcze rozkręci. Zaczęłam chyba do środy do wizyty i ewentualnie wtedy zobaczę co lekarz powie.

Ja wam powiem dziewczyny , że po jednej idealnej w przebiegu ciąży i porodzie po 1 poronieniu i po prawie pewnej ciąży bo braku okresu a jednak nie ciąży , w której wykonałam z 5 testów ciazowych już nigdy nie zrobię testu przed @ krótko po nim a najlepiej pójdę jeżeli się uda oczywiście do gina dopiero gdy możliwe by bylo widocznie na usg serduszko. Za dużo miałam z tym związanych smutków i rozczarowań.... mam 32 syna i ogromną chęc na córeczkę. Zazdroszczę tym, które te II kreski zobaczyły. Liczę, że każda z nas się doczeka. Koniec weekendu jutro do pracy.... u mnie koniec @ i rozpoczyna się kolejna próba kolejna nadzieja. Miłego tygodnia wszystkim !
Tego się właśnie boje, ze zrobię test za wcześnie, zobaczę cień cienia cienia cienia, zacznę już się po cichu cieszyć, a później przyjdzie @ i będzie jedno wielkie rozczarowanie :(

Nawet mnie nie strasz :O nigdy nie miałam żadnych bólów owulacyjnych i nie wiedziałam, kiedy ją mam. Obserwacje temperatury zaczęłam tez dopiero tydzień temu, dlatego pokładałam w tych testach dość spore nadzieje :p

reklama
Do góry