reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dziękuję Kochana ;) Nie ukrywam, że moje nadzieje rosną, bo @ w ogóle nie widać. Mam dziś bóle podbrzusza, ale zupełnie inne niż okresowe. Piersi zaczynają delikatnie pobolewać (mnie piersi przed @ nie bolą). Najbardziej się boję, że to ten dupek mi nie miesza, ale do tej pory nie blokował mi @. Plus, jak słusznie napisała @KiedyPytam dupek nie podwyższa temperatury ani nie unosi szyjki, a ja mam jedno i drugie. Tyle mam sprzecznych emocji w sobie, że masakra. Boję się cieszyć, naprawdę.
Nie możesz przyspieszyć trochę tego testowania? ;)

reklama
A ja z kolei miałam już nie robić testów owu bo się nie sprawdzaly w moim przypadku . I skoro mam mieć owu wtorek środa to zaczęłam dzisiaj popołudniu bo mam tylko 5 :D i co.... Wy 3 przed owu macie już prawej dwie kreski a u mnie ta druga jest bladziutenka..... Zaczynam podejrzewać że może ja faktycznie tego LH mam bardzo mało.

A ja z kolei miałam już nie robić testów owu bo się nie sprawdzaly w moim przypadku . I skoro mam mieć owu wtorek środa to zaczęłam dzisiaj popołudniu bo mam tylko 5 :D i co.... Wy 3 przed owu macie już prawej dwie kreski a u mnie ta druga jest bladziutenka..... Zaczynam podejrzewać że może ja faktycznie tego LH mam bardzo mało.
To też zależy od testu jaki robisz. Ja jak robiłam testy owu to trzech różnych firm i dwa tuż przed owu pokazywały słabo, a jeden wyraźnie.

Hej kobitki
U mnie już po wszystkim
10 trzeba będzie wrócić do pracy ehh nie wiem jak to będzie
Zastanawiam się jak mam traktować to co się stało i jak liczyć i czy będzie owu czy dopiero po następnej @

Przykro mi, ja jutro wracam do pracy po poronieniu :/ liczysz normalnie, pierwszy dzień krwawienia to 1dc, ja miałam liczyć od dnia zabiegu 1dc i miałam już od razu owulacje, zaraz w pierwszym cyklu. Trzymaj się [emoji173]️

reklama
Do góry