Rumuneska
Fanka BB :)
jaki byl pierwszy wynik bo gdzies mi sie zgubil miedzy postamiDziewczyny po 48 h beta 60.87 !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaki byl pierwszy wynik bo gdzies mi sie zgubil miedzy postamiDziewczyny po 48 h beta 60.87 !!
W sobotę rano 19,00jaki byl pierwszy wynik bo gdzies mi sie zgubil miedzy postami
Przy okazji powtórzę pytanie z wczoraj, polecacie coś konkretnego z kwasem foliowym??
Ja biorę cały czas Folik, kończy mi się i zastanawiam się czy pociągnac dalej czy wziąć jakiś suplement z innymi składnikami. Folik w sumie jest w lekiem więc to cały czas mnie skłania żeby pozostać przy nim, jest gwarancja że jest tam to, co pisze producent a nie jak w suplementach....
Podziwiam za wytrzymałość, ja już testowałam w weekend tak się nie mogłam doczekać... A tu zaraz @ przyszła, nawet dostrzegłam na moim teście cień kreseczki i miałam wielkie nadzieje, że się jednak nie pojawi. No i niby póki co jest bardzo skąpa. Ale pewnie się rozkręci.nie testowalam, nawet w domu testu nie mam w sumie moze jeszcze @ nadejdzie..poczekam chociaz do jutra, moze okres mi sie spozni. W sumie najdluzszy cykl z ostatnich 12 miesiecy trwal 28 dni.. Dzis dzien 27, wiec moze jutro mnie "zaleje" ;-)
po jakim czasie ta kreska się pojawiła ? jeśli masz okres lub plamienie ,to może to biochemia ,lub zbyt niski progesteron ,może warto zrobić bete?Podziwiam za wytrzymałość, ja już testowałam w weekend tak się nie mogłam doczekać... A tu zaraz @ przyszła, nawet dostrzegłam na moim teście cień kreseczki i miałam wielkie nadzieje, że się jednak nie pojawi. No i niby póki co jest bardzo skąpa. Ale pewnie się rozkręci.
Poniżej mój test z wczoraj, tylko ja coś tam widze?? Czy wy też dziewczyny? Sama nie wiem chyba już wariuje Zobacz załącznik 1014626
Twoje plamienie może być spowodowanie ,niedoborem progesteronu ,warto to zbadać ,albo iść do lekarza i o tym powiedzieć ,bo to niebezpieczne dla utrzymania ciąży , i polecam kwas foliowy zmetylowanyU mnie taka kreska była na 4 dni po dniu spodziewanej @ a dzisiaj się okazało ze beta wzrasta prawidłowo. 1 dnia plamien w dniu okresu byłam prawie pewna ze to okres i już w pracy chodziłam z tamponem w kieszeni czekałam aż się rozkręci. Potem pytałam was na forum co to mogą być za plamienia i większość odpowiedziała ze zbliżająca się @. U mnie okazało się inaczej. Bardzo nietypowe objawy ciąży mam z tego co czytam :-)
Po 5 minutach jej nie widziałam więc odłożyłam test. Po godzinie spojrzałam drugi raz i już była taka kreseczka. Dlatego tak was zapytałam, wiem że po godzinie już ten wynik prawdopodobnie nie jest wiarygodny. W takim razie spróbuje jutro na betę, bo się zmartwiłam.po jakim czasie ta kreska się pojawiła ? jeśli masz okres lub plamienie ,to może to biochemia ,lub zbyt niski progesteron ,może warto zrobić bete?
Po 5 minutach jej nie widziałam więc odłożyłam test. Po godzinie spojrzałam drugi raz i już była taka kreseczka. Dlatego tak was zapytałam, wiem że po godzinie już ten wynik prawdopodobnie nie jest wiarygodny. W takim razie spróbuje jutro na betę, bo się zmartwiłam.po jakim czasie ta kreska się pojawiła ? jeśli masz okres lub plamienie ,to może to biochemia ,lub zbyt niski progesteron ,może warto zrobić bete?