KiedyPytam
Fanka BB :)
Dziewczyny powiedzcie mi, czy jak po tym cyklu nie wchłonie mi się do końca torbiel czynnościowa to dalej dupa z owulacja? Boje się że zostanie dalej na tym jajniku.. :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze mnie tu nie było, ale widzę że jakiś niezły wysyp dwóch kresek, zazdro dziewczyny zdrówka wszystkim, trzymam za Was kciuki aby wszystko było dobrze! U mnie póki co dwie mocne krechy ale na teście owu
Jeszcze mnie tu nie było, ale widzę że jakiś niezły wysyp dwóch kresek, zazdro dziewczyny zdrówka wszystkim, trzymam za Was kciuki aby wszystko było dobrze! U mnie póki co dwie mocne krechy ale na teście owu
Tak, jest to jakiś plus jednak ten cykl raczej odpuszczamy. Testy owu robione z czystej ciekawości czy będą pozytywne po pierwszej @ po stracie. Chyba jeszcze za dużo obawy, że może jeszcze za wcześnie, albo że będzie powtórka i znowu strata :|To też dobry znak [emoji3590][emoji3590] trzymam kciuki!
Mi się wchłonęła.Dziewczyny powiedzcie mi, czy jak po tym cyklu nie wchłonie mi się do końca torbiel czynnościowa to dalej dupa z owulacja? Boje się że zostanie dalej na tym jajniku.. :/
Tak, jest to jakiś plus jednak ten cykl raczej odpuszczamy. Testy owu robione z czystej ciekawości czy będą pozytywne po pierwszej @ po stracie. Chyba jeszcze za dużo obawy, że może jeszcze za wcześnie, albo że będzie powtórka i znowu strata :|
Aż się człowiek uśmiecha jak to czyta. Ale zazdroszczę Ci strasznie..... Chciałabym mieć takie wyniki i taki monitoring. ... Moja koleżanka rodzi druga córeczkę na dniach, w jedną i drugą ciążę zaszła w pierwszym cyklu. Można? Można.... A boli jak choleraTo teraz najprzyjemniejszy moment cyklu Ja czekam, to jest niestety nie faza lutealna tylko faza torturalna.
Mam już wyniki progesteronu i chyba nie jest źle - 17,20 ng/ml (przypomnę, że jestem w 24 dc, cykl najpewniej 33 dni, owulacja w 19 dc) przy normie w fazie lutealnej 1,83-23,9 ng/ml. Zobaczymy co gin powie, napisałam sms W mojej ciąży biochemicznej miałam bardzo niski progesteron, 10,8 ng/ml raptem. Tak się cieszę, że mój organizm zaczął funkcjonować, już nawet nie myślę o tym czy zajdę teraz w ciążę czy nie, ale dla mnie samo to, że mam dobre wyniki i owulacje dwa cykle pod rząd to czysta radość.
Dziewczyny powiedzcie mi, czy jak po tym cyklu nie wchłonie mi się do końca torbiel czynnościowa to dalej dupa z owulacja? Boje się że zostanie dalej na tym jajniku.. :/
Aż się człowiek uśmiecha jak to czyta. Ale zazdroszczę Ci strasznie..... Chciałabym mieć takie wyniki i taki monitoring. ... Moja koleżanka rodzi druga córeczkę na dniach, w jedną i drugą ciążę zaszła w pierwszym cyklu. Można? Można.... A boli jak cholera