Niestety moja panie nic z tego nie będzie beta spada .
Przykro mi, czyli biochem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety moja panie nic z tego nie będzie beta spada .
Raczej tak czekam na @ teraz ciekawe za ile się pojawi ehh muszę odpocząć po co brałam to l4Przykro mi, czyli biochem?
oh nie, przykro mi bardzo , trzymaj sie dzielnie <3 <3Niestety moja panie nic z tego nie będzie beta spada .
Jakoś to do mnie nie dociera mąż załamany.
Narazie odpuszczę sobie forum muszę to przegryść sorki kobitki
Życzę wszystkim powodzenia trzymam kciuki
Trzymaj się, wyplacz się i wracaj do nas.Jakoś to do mnie nie dociera mąż załamany.
Jakoś to do mnie nie dociera mąż załamany.
bardzo mi przykro, a Ty zorientowalas sie, ze moze byc cos nie tak, bo beta pierwsza byla mala?Tak jest mniejsza 10,30
Bidulka moze dobrze że masz to L4 to odpoczniesz, poplaczesz sobie i zbierzesz siły.Raczej tak czekam na @ teraz ciekawe za ile się pojawi ehh muszę odpocząć po co brałam to l4