reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Hej dziewczyny.
Ja dopiero teraz bo dostalam zalamki.
Przed samym otrzymaniem wynikow dostalam @. No jakas porazka.
Lekko się zalamalam, nie mialam ochoty na nic, przepraszam ze tyle się nie odzywalam.
Teraz odpuscilam, nie staramy się jakos, nie mowie juz o dziecku.
Zobaczmy co bedzie kiedyś :)
Ja w poprzednim cyklu przeżyłam to samo. Testy wychodziły pozytywne, okres się spóźniał. A w dniu w którym zrobiłam betę przyszedł okres. Stwierdziłam że nie pozwolę na rozczulanie się nad sobą, wierzę że obecny cykl będzie udany. Kiedyś musi się udać!

reklama
Hej dziewczyny. Wstałam dzisiaj z jakimś okropnym poczuciem beznadzieji. Nie wiem co robić. Tak bardzo chciałabym zmienić pracę bo mam przez nią zzarte nerwy budzę się po nocach. Ale mam nadzieję że się uda więc nie chcę rezygnować ze stałej umowy. Jestem w kropce. .....

Powiedzcie mi co to jest ten zespół LUF. To że nie pękł pęcherzyk to wiem. Ale to jest ogólnie nazwa sytuacji która ma miejsce chwilowo? Czy taki zespół to już jakaś choroba i czy to się da leczyć? W ostatnich cyklach od początku roku nie miałam żadnych torbieli. Teraz się pojawił... Są jakieś sposoby na leczenie tego? Domowe?

Do konca miałam nadzieję że się uda :( dlaczego dlaczego dlaczego

Z zespołem ci nie pomogę bo nie wiem. Jestem na początku diagnostyki w sprawie braku owulacji.
Ale rozumiem cię jeśli chodzi o pracę. Jestem w podobnej sytuacji. Tyle że ja muszę do niechcianej pracy wrócić w styczniu a już bym nie chciała bo robota na maksa stresująca.. ale dobrze płatną. Inna pewnie będzie za najniższą krajową na początek..

Z zespołem ci nie pomogę bo nie wiem. Jestem na początku diagnostyki w sprawie braku owulacji.
Ale rozumiem cię jeśli chodzi o pracę. Jestem w podobnej sytuacji. Tyle że ja muszę do niechcianej pracy wrócić w styczniu a już bym nie chciała bo robota na maksa stresująca.. ale dobrze płatną. Inna pewnie będzie za najniższą krajową na początek..
Właśnie to jest to. Mam umowe. Mam dobrze płatną. A nienawidzę jej i jestem u progu nerwicy przez nią. :(

Stwierdziłam dzisiaj że kupię sobie te zioła ojca sroki 3. Slyszalyscie o tym? I lekarz powiedział żebym piła Infolik. Oczywiście wolał żebym kupiła w tabletkach ale one są takie wielkie że ich nie polkne. A ten jest do picia. Jakieś jeszcze sposoby na owulację ? :(

Hej dziewczyny.
Ja dopiero teraz bo dostalam zalamki.
Przed samym otrzymaniem wynikow dostalam @. No jakas porazka.
Lekko się zalamalam, nie mialam ochoty na nic, przepraszam ze tyle się nie odzywalam.
Teraz odpuscilam, nie staramy się jakos, nie mowie juz o dziecku.
Zobaczmy co bedzie kiedyś :)
No nareszcie się odezwałaś :). Tak myślałam że musisz odpocząć. Ja też odpuściłem co ma być to będzie, odzywaj się do nas :-) :)

Hej dziewczyny am na imię Ola mam 32, synka 10 lat. Jestem po rozwodzie. Teraz jestem w nowym związku i z obecnym partnerem staramy się już kilka cykli i nic na razie nie wychodzi w tym cyklu wspomoglismy się żelem Concencive plus jeśli do października nic nie wyjdzie to uderzamy do kliniki na badania. To oczekiwanie jest najgorsze. Pozdrawiam wszystkie staraczki

Hej dziewczyny am na imię Ola mam 32, synka 10 lat. Jestem po rozwodzie. Teraz jestem w nowym związku i z obecnym partnerem staramy się już kilka cykli i nic na razie nie wychodzi w tym cyklu wspomoglismy się żelem Concencive plus jeśli do października nic nie wyjdzie to uderzamy do kliniki na badania. To oczekiwanie jest najgorsze. Pozdrawiam wszystkie staraczki

Widzę, że jest więcej tych, które kochają swoją prace :p Ja też w swojej siedzę tylko dlatego, że mam nadzieję, że sie uda z dzieckiem. W nowej niestety trzeba by było na jakiś czas zrezygnować ze staran.
Dziewczyny nie odpuszczajcie całkiem. Starajcie się dalej ale odpusccie trochę w swojej głowie. Patrząc na inne znane mi pary- pomaga :)

Witam nowa koleżankę:)
Jeśli starasz się kilka cykli to znasz siebie obserwuj śluz i przytulaj się co 2 dni , nie myśl nie szukaj objawów wyluzuj. Trzymam kciuki ;)

reklama
Do góry