reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziękuję za odpowiedź. Ja niestety w 5ds największe miałam po 8mm :(
To wcale nie jest źle. Pęcherzyki są, a to ważne :)
U każdej ta stymulacja może przebiegać inaczej. Po to są monitoringi i lekarz widzi jak rosną pęcherzyki i ile czasu trzeba brać leki.
Kiedy masz kolejny monitoring?

reklama
dla mnie listopad. W każdym innym mogę znaleźć jakieś pozytywy. Grudzień: zaraz świąta, poa tym na koniec dzień zaczyna się wydłużać. W lutym to można już czekać na wiosnę. A listopad? Ciemno, zimno, buro, brzydko i żadnych perspektyw na lepsze jutro 😂
Ejj ja chciałam napisać że październik i listopad 😅
Grudzień już jest spoko.
Chyba jeszcze się nie obudziłam xd

To wcale nie jest źle. Pęcherzyki są, a to ważne :)
U każdej ta stymulacja może przebiegać inaczej. Po to są monitoringi i lekarz widzi jak rosną pęcherzyki i ile czasu trzeba brać leki.
Kiedy masz kolejny monitoring?
Dzisiaj. Ogólnie to powinnam się z Wami przywitać. To moja 5 stymulacja, udzielałam się na wątku ogólnym in vitro. Mam jedną córeczkę z 4 procedury i po 2 latach wracamy do starań. Trzymajcie kciuki!

dla mnie listopad. W każdym innym mogę znaleźć jakieś pozytywy. Grudzień: zaraz świąta, poa tym na koniec dzień zaczyna się wydłużać. W lutym to można już czekać na wiosnę. A listopad? Ciemno, zimno, buro, brzydko i żadnych perspektyw na lepsze jutro 😂
Październik jeszcze jest trochę słońca, piękna polska jesien, inwersje a listopad... to najlepiej do ciepłego kraju wyjechać, grudzień to święta a ja kocham święta, styczeń to ja mam urodziny, szwagierka i brat to nie wiem kiedy to ucieka, luty walentynki, też się trochę dłuży a od marca już jest super. Jeszcze mam swój ogrod to od marca czuje już mnie ciągnie coś robić;p a w tym roku będę obsadzać skarpe więc będzie super ;)

Październik jeszcze jest trochę słońca, piękna polska jesien, inwersje a listopad... to najlepiej do ciepłego kraju wyjechać, grudzień to święta a ja kocham święta, styczeń to ja mam urodziny, szwagierka i brat to nie wiem kiedy to ucieka, luty walentynki, też się trochę dłuży a od marca już jest super. Jeszcze mam swój ogrod to od marca czuje już mnie ciągnie coś robić;p a w tym roku będę obsadzać skarpe więc będzie super ;)
no październik jest jeszcze przed zmianą czasu, wiięc dłużej jest jasno. A dla mnie to duża różnica. A jak nie ma słońca to ja jestem chora.

reklama
Do góry