reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziękuję za odpowiedź. Ja niestety w 5ds największe miałam po 8mm :(
To wcale nie jest źle. Pęcherzyki są, a to ważne :)
U każdej ta stymulacja może przebiegać inaczej. Po to są monitoringi i lekarz widzi jak rosną pęcherzyki i ile czasu trzeba brać leki.
Kiedy masz kolejny monitoring?

reklama
dla mnie listopad. W każdym innym mogę znaleźć jakieś pozytywy. Grudzień: zaraz świąta, poa tym na koniec dzień zaczyna się wydłużać. W lutym to można już czekać na wiosnę. A listopad? Ciemno, zimno, buro, brzydko i żadnych perspektyw na lepsze jutro 😂
Ejj ja chciałam napisać że październik i listopad 😅
Grudzień już jest spoko.
Chyba jeszcze się nie obudziłam xd

To wcale nie jest źle. Pęcherzyki są, a to ważne :)
U każdej ta stymulacja może przebiegać inaczej. Po to są monitoringi i lekarz widzi jak rosną pęcherzyki i ile czasu trzeba brać leki.
Kiedy masz kolejny monitoring?
Dzisiaj. Ogólnie to powinnam się z Wami przywitać. To moja 5 stymulacja, udzielałam się na wątku ogólnym in vitro. Mam jedną córeczkę z 4 procedury i po 2 latach wracamy do starań. Trzymajcie kciuki!

dla mnie listopad. W każdym innym mogę znaleźć jakieś pozytywy. Grudzień: zaraz świąta, poa tym na koniec dzień zaczyna się wydłużać. W lutym to można już czekać na wiosnę. A listopad? Ciemno, zimno, buro, brzydko i żadnych perspektyw na lepsze jutro 😂
Październik jeszcze jest trochę słońca, piękna polska jesien, inwersje a listopad... to najlepiej do ciepłego kraju wyjechać, grudzień to święta a ja kocham święta, styczeń to ja mam urodziny, szwagierka i brat to nie wiem kiedy to ucieka, luty walentynki, też się trochę dłuży a od marca już jest super. Jeszcze mam swój ogrod to od marca czuje już mnie ciągnie coś robić;p a w tym roku będę obsadzać skarpe więc będzie super ;)

Październik jeszcze jest trochę słońca, piękna polska jesien, inwersje a listopad... to najlepiej do ciepłego kraju wyjechać, grudzień to święta a ja kocham święta, styczeń to ja mam urodziny, szwagierka i brat to nie wiem kiedy to ucieka, luty walentynki, też się trochę dłuży a od marca już jest super. Jeszcze mam swój ogrod to od marca czuje już mnie ciągnie coś robić;p a w tym roku będę obsadzać skarpe więc będzie super ;)
no październik jest jeszcze przed zmianą czasu, wiięc dłużej jest jasno. A dla mnie to duża różnica. A jak nie ma słońca to ja jestem chora.

reklama
Do góry