reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
No właśnie czy nie za często? Gin powiedział, żeby nie było zbyt czesto. Kiedyś wyczytałam też, że zbyt czeste stosunki mogą przeszkadzać w zagniezdzeniu się zarodka kiedy już dojdzie do zapłodnienia. Ale co tam. Kto nie ryzykuje nie pije szampana :p

Dziewczyny tyle Was napisało że napiszę Wam tu razem. W zeszłym miesiącu owu była a w tym nie. Dzisiaj byłam u lekarza do którego chodziłam w ostatnim czasie. Wydaje mi się że on gada najsensowniej. W sumie nie wiadomo czemu nie było. Na lewym jajniku mam dwa torbiele a prawy czysty a nie zadziałał. Mam w przyszłym miesiącu przyjść w 14 DC a potem w 22 dc i sprawdzić progesteron w 22. Mam też od dziś wziąć progesteron znowu. Bo w zeszłym miesiącu nie wzięłam i być może zaskutkowało tym że nie było owu... Nie wiadomo. Lekarz mi powiedział że nie bedzie owijał w bawełnę że jeśli nie mam żadnych schorzeń i chorób i pcos też nie mam, to nie wiadomo czemu tak się dzieje. Zaburzona jest os przysadka jajnik i coś nie działa. Kazał mi tez pić inofolic. I zobaczymy jak w przyszłym miesiącu to będzie wyglądało :( powiedział też że jak się okaże że nie ma owu dalej to będziemy stymulować ale z kolei wcześniej musi mi zrobić drożność jajowodów. Powiedziałam mu że byłam na konsultacji u innego lekarza. Tamten to docent więc on go zna. Powiedział że pcos nie mam na pewno ale faktycznie nie dochodzi do owulacji w każdym miesiącu w tym też nie..... Ale że ogólnie występuje ta owu no to musimy to wyczaic o co chodzi. No i tyle. Więc teraz dupek, potem badania, dwie wizyty sprawdzić czy jest owu i zobaczymy co dalej...... Myślał też o tym że może dać mi anty na 3 miesiące i potem z grubej rury działać. Ale powiedzialam że nie chce, żebyśmy narazie sprawdzili ta owu. Bo musiałabym wziąć 3 miesiące. A ja zwariuje dalej czekając :( nie mam już siły :(

patrzcie dwie aplikacje, a przytulalosmy sie jak serduszka tylko np we wtorek to o 1 w nocy i tak samo srode, moze dzis jeszcze bedzie
Screenshot_20190810-204507_My%20Calendar.jpeg
Screenshot_20190810-204456_Flo.jpeg

reklama
Do góry