Mayred91
Fanka BB :)
Mi mówił że 2 tygodnie ale ja po 10dniach zrobię 1 testDaj znać jaki wynik a najwcześniej ile dni po IUI można testować bo lekarz mówi ze trzeba te dwa tyg odczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi mówił że 2 tygodnie ale ja po 10dniach zrobię 1 testDaj znać jaki wynik a najwcześniej ile dni po IUI można testować bo lekarz mówi ze trzeba te dwa tyg odczekać
Jezeli byl podawany zastrzyk na pekniecie to nalezy zrobic po 14 dniach, niby do 12 dni moze sie utrzymywac w organizmie, mowie tutaj oczywiscie o becieDaj znać jaki wynik a najwcześniej ile dni po IUI można testować bo lekarz mówi ze trzeba te dwa tyg odczekać
Dlatego chcę zrobić tak dla siebie zobaczyć co będzieJezeli byl podawany zastrzyk na pekniecie to nalezy zrobic po 14 dniach, niby do 12 dni moze sie utrzymywac w organizmie, mowie tutaj oczywiscie o becie
Wlasnie o to się boje i jak narazie nie chce robić ani testu ani bety. Czas pokaże co nam Bóg daja w poprzednim cyklu byłam na CLO i później Ovitrelle na pęknięcie. W dniu okresu była druga słaba kreska, a okres przyszedł po 4 dniach(tego dnia zrobiłam betę i było <2). Teraz żałuję ze od razu nie poszłam na betę, ponieważ mam wrażenie ze przez to że cały czas brałam luteinę cykl się wydłużył
Hej ja wpadłam tylko powiedzieć że nasze rozstanie z mężem skończyło się interwencją policji. Tak że oficjalnie nie chce gościa znać. Serio.
Za was mocno ściskam kciuki, dbajcie dziewczynki o wasze związki bo latwo w tym wszystkim przeoczyć, kiedy stajecie obcymi dla siebie ludźmi
Jesteśmy z TobąHej ja wpadłam tylko powiedzieć że nasze rozstanie z mężem skończyło się interwencją policji. Tak że oficjalnie nie chce gościa znać. Serio.
Za was mocno ściskam kciuki, dbajcie dziewczynki o wasze związki bo latwo w tym wszystkim przeoczyć, kiedy stajecie obcymi dla siebie ludźmi
W tak razie trzymam kciuki za owocne staraniaMyślę że w większości tak, wszystkich wyników nie robiłam, chce kilka miesięcy nie zadreczac się wynikami tylko spokojnie się starać I zobaczymy co będzie
A Ty Kochana dobrze że masz pasje, że robisz to co lubisz to pozwoli Ci nie zwariować i nakierowac psychikę na właściwe tory