madziolina_p
Fanka BB :)
no ok, ale blizej okresu powinna sie otwierac? a struktura? teraz mam spolchniona jakby ma warstwy i jest ciasno8 dni to sporo poczekaj jeszcze i obserwuj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ok, ale blizej okresu powinna sie otwierac? a struktura? teraz mam spolchniona jakby ma warstwy i jest ciasno8 dni to sporo poczekaj jeszcze i obserwuj
Smerfetko jeszcze może być za wcześnie A cienia nawet nie dojrzalas ?Tak,dzisiaj rano.
Z tym ze owulacje mialam dosyć pozno.
Jakies 10-11 dni temu
no to jeszcze ze 2 dni poczekajTak,dzisiaj rano.
Z tym ze owulacje mialam dosyć pozno.
Jakies 10-11 dni temu
Nie,juz nie chce się wpatrywac nie nakrecam się chociaż spóźniona @ mnie zaskoczylaSmerfetko jeszcze może być za wcześnie A cienia nawet nie dojrzalas ?
Ojej a cio to? Nigdy o czym takim nie slyszalam. Czytalam jedynie o wiesiółkuHej hej jednak kupilismy dzis te aplikatory tez, i w nastepnym cyklu do dziela choc udalo sie w maju za 1 razem to teraz mam nadzieje, ze tym bardziej Zobacz załącznik 1000972
Już tak nie pamiętam ale powinna się skracać i być bardziej miękka i powinna być wyczuwalne takie jakby usta sprawdź w tym artykule jeszcze bo głowy nie dajeno ok, ale blizej okresu powinna sie otwierac? a struktura? teraz mam spolchniona jakby ma warstwy i jest ciasno
A do czego toHej hej jednak kupilismy dzis te aplikatory tez, i w nastepnym cyklu do dziela choc udalo sie w maju za 1 razem to teraz mam nadzieje, ze tym bardziej Zobacz załącznik 1000972
Hahahahahahahha a ja glupia myslalam ze to jakis nowoczesny sposob na " transport" nasienia hahahahahah i sie ucieszylam bo moj jest tak rzadko w domu hahahahahTo jest dziewczyny zel, ktory sprzyja zaplodnieniu. Poczytajcie na fb. Ma mega pozytywne opinie. Pary staraly sie nawet lata o dziecko i nic, a po uzyciu tego sie udalo. No sprobowac mozna. Odzywia plemniki i powoduje ich dluzsza zywotnosc.