I u mnie nic nie widać choć mówię że wczoraj robiłam i naprawdę wyszła ta 2 kreska taka bledziutkaHej laski u mnie niestety nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I u mnie nic nie widać choć mówię że wczoraj robiłam i naprawdę wyszła ta 2 kreska taka bledziutkaHej laski u mnie niestety nic
Powodzenia życzęBędzie dobrze, kolejny cykl będzie twój My aktualnie działamy aby za dwa tygodnie zobaczyć te dwie kreski, których narazie nie widać
Nie mogę doczekać się wizyty w czwartek u mojej gin, może trochę rozjaśni sytuację, lub powie czy pecherzyk pękł.
My na tym samym etapie 3 testy owu bladzizny, dziś wyraźna druga krecha ale to nie pozytyw.Nadzieja odzyla mi na nowo bo nie wiem w jakim ja świecie żyłam że zawsze 14 dc stawiałam na owu a dziś 15 dc i owu nie ma,wychodzi na to że będzie później a powiem szczerze że po 15 dc już jakoś tak mniej się staraliśmy a tu dopiero trzeba zaczynacBędzie dobrze, kolejny cykl będzie twój My aktualnie działamy aby za dwa tygodnie zobaczyć te dwie kreski, których narazie nie widać
Nie mogę doczekać się wizyty w czwartek u mojej gin, może trochę rozjaśni sytuację, lub powie czy pecherzyk pękł.
Jutro mąż chce żebym bete zrobiła więc zobaczymy co wyniknieHej, życzę mimo wszystko jeszcze tych drugich kreseczek. Poki nie ma @ jest nadzieja!
Ja siedzę w kolejce do gina... między dwiema ciężarnymi. Kradne fluidki hihi.
Ciekawe czy będzie podawał ten zastrzyk czy już nic nie ma
MałopolskaJestem rekruterem. Z jakiego jesteś województwa?
Robilas ten sam?I u mnie nic nie widać choć mówię że wczoraj robiłam i naprawdę wyszła ta 2 kreska taka bledziutka
Wszystkie bedziemy czekac jeszcze jest nadziejaZrobiłam dziś rano płytkowy i wyszedł negatywny . Siostra mi mówi żebym jeszcze poczekała bo jej w 3 tygodniu ciąży tez wyszedł negatyw a była w ciąży ale ja już pasuje . Muszę się umówić do ginekologa bo może to jakaś torbiel ( hormony robiłam dwa miesiące temu i były książkowe wyniki).
W każdym razie wszystkim życzę powodzenia
Jutro mąż chce żebym bete zrobiła więc zobaczymy co wyniknie
Beta powinna cos pokazac.Jutro mąż chce żebym bete zrobiła więc zobaczymy co wyniknie