reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
A mi wg USG okres powinien nadejść wtorek środa. Jak nie nadejdzie to zrobię chyba dopiero wtedy test.... Może jeszcze jest nadzieja.... Skoro wczoraj wyszedł negatyw? Jak myślicie? Z jedynych objawów to mocne upławy.... Takie polwodniste.... Ale już chyba przestałam się nakręcać. Jeszcze do wczoraj miałam nadzieję a już teraz nastawiłam się na starania w nast. cyklu... Będzie to już 5 cykl. Tylko że w tym była piękna owulacja, żadnych plamień przy owu, celowaliśmy w najlepszym czasie.... Jak nie teraz to nie wiem kiedy :(

A mi wg USG okres powinien nadejść wtorek środa. Jak nie nadejdzie to zrobię chyba dopiero wtedy test.... Może jeszcze jest nadzieja.... Skoro wczoraj wyszedł negatyw? Jak myślicie? Z jedynych objawów to mocne upławy.... Takie polwodniste.... Ale już chyba przestałam się nakręcać. Jeszcze do wczoraj miałam nadzieję a już teraz nastawiłam się na starania w nast. cyklu... Będzie to już 5 cykl. Tylko że w tym była piękna owulacja, żadnych plamień przy owu, celowaliśmy w najlepszym czasie.... Jak nie teraz to nie wiem kiedy :(
Jak najbardziej jest nadzieja. Mój test w 1wszej ciąży wyszedł pozytywnie dopiero ponad tydzień po spodziewanej @ ;)

Oj dziewczyny ja też już dużo testów zrobiłam w życiu;) lubię to podekscytowanie i czekanie na ta druga kreskę, gorzej, jak wychodzi jedna, ale też zawsze się pocieszam, że może za wcześnie test zrobiony:)

To jeszcze krótko ;) ja od października odstawione tabletki antykoncepcyjne A od stycznia analizuje kalendarzyk ;)
Krótko nie krótko, dla mnie to juz wieczność. W czwartek idę do mojej gin z wynikami, bo była długo na urlopie. Niby amh mam w normie ale jest to 6,80 dzis znów się naczytalam że ani powinno byc nie większe jak 3. .

reklama
Krótko nie krótko, dla mnie to juz wieczność. W czwartek idę do mojej gin z wynikami, bo była długo na urlopie. Niby amh mam w normie ale jest to 6,80 dzis znów się naczytalam że ani powinno byc nie większe jak 3. .
A czemu robiłaś amh? Lekarz Ci zalecił? Nigdy nie słyszałam o takim badaniu, dlatego pytam, dopiero na Internecie teraz przeczytałam:) ale Ty młoda dziewczyna jesteś chyba sadzac po nicku:) I krótko się starasz, masz jeszcze sporo czasu ;) choć wiem jakie to jest frustrujace, mówi że się minimum rok trzeba się starać i jeśli się nie zachodzi to wtedy zacząć jakieś badania z chociaż wiem że kilka miesięcy i nic może ostro wkurzac:)

Do góry