reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Krótko nie krótko, dla mnie to juz wieczność. W czwartek idę do mojej gin z wynikami, bo była długo na urlopie. Niby amh mam w normie ale jest to 6,80 dzis znów się naczytalam że ani powinno byc nie większe jak 3. .
A co to jest AMH? Ja miałam tylko FSH I LH,prolaktyne,estradiol i progesteron.

Dziewczyny, a jak Wasi partnerzy? Cały czas dzielnie wspierają, słuchają i rozmawiają, czy czasami mówią że woleliby o czymś innym pogadać?

Cześć wszystkim . Nie wiem czy to dobre miejsce do zapytania ale czy któraś z was miała może taka sytuacje :
Dostałam miesiączki w terminie ale po dwóch dniach ustala (nie miałam skrzepów , okres był bardziej brązowy niż czerwony ) i następne dwa dni miałam brązowe bardzo delikatne plamienie . Moje miesiączki zwykle trwają Ok 5-6 dni i nawet te ostanie dni z płomieniami są bardziej obfite niż to co miałam teraz . W drugi dzień plamien zrobiłam test ciążowy , a w zasadzie dwa (Bobo test duo) i kiedy nalałam pare kropel na test i zaczął moknąć to pojawiła się od razu kreska testowa i gdy doszła do C to już zniknęła . Po wyschnięciu była tylko jedna kreska . Z testem strumieniowym było to samo . Gdy położyłam na pralce kreska T się pojawiła lecz zaraz zniknęła . Zrobiłam tych testow trochę w życiu ale czegoś takiego nigdy nie widziałam . Czytałam o tym całym krwawieniu implanatacyjnym ale i tak się czuje zielona .
Może któraś z was miała taka sytuacje ?
Zaznaczę ze nadal pobolewa mnie brzuch tak jakbym miała dostać miesiączki ale plamienie ostatnie miałam wczoraj rano .

Cześć wszystkim . Nie wiem czy to dobre miejsce do zapytania ale czy któraś z was miała może taka sytuacje :
Dostałam miesiączki w terminie ale po dwóch dniach ustala (nie miałam skrzepów , okres był bardziej brązowy niż czerwony ) i następne dwa dni miałam brązowe bardzo delikatne plamienie . Moje miesiączki zwykle trwają Ok 5-6 dni i nawet te ostanie dni z płomieniami są bardziej obfite niż to co miałam teraz . W drugi dzień plamien zrobiłam test ciążowy , a w zasadzie dwa (Bobo test duo) i kiedy nalałam pare kropel na test i zaczął moknąć to pojawiła się od razu kreska testowa i gdy doszła do C to już zniknęła . Po wyschnięciu była tylko jedna kreska . Z testem strumieniowym było to samo . Gdy położyłam na pralce kreska T się pojawiła lecz zaraz zniknęła . Zrobiłam tych testow trochę w życiu ale czegoś takiego nigdy nie widziałam . Czytałam o tym całym krwawieniu implanatacyjnym ale i tak się czuje zielona .
Może któraś z was miała taka sytuacje ?
Zaznaczę ze nadal pobolewa mnie brzuch tak jakbym miała dostać miesiączki ale plamienie ostatnie miałam wczoraj rano .
ciezko powiedziec, ja sie z czyms takim nie spotkalam, ale jak sie pojawiła ta druga kreska to wyczula hormon. sprobuj kupic inny test, proponuje strumieniowy z rosmana

Dziewczyny ile u was kosztuje badanie beta hcg? Ja płaciłam 60zl w Diagnostyce w Warszawie.
Zależy od laboratorium 25 do 35 zł

Kochana owu mam miec jutro. 29.07 termin @. Podzialalisny wczoraj i dzis i koniec, bo okazji nie bedzie, ale dzien przed owu to wystarczy
Ja też na końcówce miesiąca mam testować :)

Zrobilam test może za wcześnie ? Albo za późno ? Wiem ze powinno się zrobić z porannego moczu a ja robiłam Ok 12 .
Ale nie mogłam się powstrzymać :)
Oba testy były tej samej firmy? Jak byłam 2 ciąży odrazu pokazały mi się dwie czerwone kreski - żadna nie znikła ;)

reklama
Do góry