reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
czesc dziewczyny! moge dolaczyc? mam juz 2 dzieci 3 i 5 lat i zawsze chcirlismy miec 3 wiec zazelismy od tego mca niezabezp. sie. Bylam tez pomiedzy dziecmi w jeszze jednej ciazy, ale niesty w 12 tyg sie dowiedzialam ze serduszko nie bije.
Jestem wlasnie w trakcie dni plodnych, jitro powinnam miec owulke, juz dzis w nocy i rano dzialalismy wiec pozostaje czekac.
Dodam, ze bylisny szczesciarzami, bo w kazda ciaze zachodzilam za 1 razem.

Powodzenia życzę:biggrin2:
Ja niedawno zrobiłam test i chyba coś za lasem widać delikatne przebarwienie 2 krechy.
zrobiłam 25mul a mam jeszcze Clear 10mul ale zrobię go może we wtorek hahaha ta niecierpliwość :-D

czesc dziewczyny! moge dolaczyc? mam juz 2 dzieci 3 i 5 lat i zawsze chcirlismy miec 3 wiec zazelismy od tego mca niezabezp. sie. Bylam tez pomiedzy dziecmi w jeszze jednej ciazy, ale niesty w 12 tyg sie dowiedzialam ze serduszko nie bije.
Jestem wlasnie w trakcie dni plodnych, jitro powinnam miec owulke, juz dzis w nocy i rano dzialalismy wiec pozostaje czekac.
Madziua ja też wcześniej bez problemów miałam praktycznie pyk i już było teraz już jest taki wiek że trzeba większych starań mam nadzieję że zaskoczyłam i @ się nie pojawi czego życzę wszystkim nam

takie mam testy na tym w środku jest napisane tylko do diagnostyki in vitro. Zrobiłam oba widoczne na fotce i ten hcg wyszedł negatyw a ten paskowy jakby była ta 2 taka ledwo widoczna

Załączniki

• 20190714_143402.jpg
    20190714_143402.jpg
    957,9 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Nic tylko zazdrościć, ja aktualnie staram się o 1 dzieciątko od stycznia. :(

Do góry