reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Chyba za bardzo myslisz. Bedzie co ma byc. Bedzie tylko sluz to bedzie, jesli nic, z tego to się rozkreci. Niestety co mialo byc to juz się stalo i nic ani nikt tego nie zmieni.
Ja tez duzo myslalam ale odpuscilam. Jesli bede miala byc w ciazy to bede
@ rozkręciła się :) Teraz już sobie odpuścimy na kilka miesięcy, skoro mam zaczynać nową pracę. Kiedyś się uda kiedy będzie na to czas :)

Uda się właśnie jak odpuścisz ,zobaczysz ;)
No wlasnie w tym miesiacu odpuscilam, przestalam prowadzic kalendarzyk itd. Dopiero po owulacji jak poczulam ze cos sie zmienia zaczelam znow o tym myslec :) Ale tak czy siak teraz musze ogarnac pewne rzeczy w swoim zyciu wiec dobrze sie sklada!

Powiedzcie mi moze sie orientujecie jakiej dokładności są te testy bo w opisie nic nie znalazłam..

Ja kupilam w tym miesiącu podobne. Owulke wykryly mi niby tak jak mialam w zeszlym cyklu

Ciekawe jakiej czułości są ciążowe...

A o jakiej pani Ewie mówicie z allegro? może ma jakieś sprawdzone bo teraz widzę w opiniach że część zachwala a część nie

Powiedzcie mi moze sie orientujecie jakiej dokładności są te testy bo w opisie nic nie znalazłam..

Nie wiem jaka ich dokładność ale je ich używam już drugi cykl i teraz zaczęły pokazywać mi narazie blada druga kreska ale mam 13 dc, a zwykle w 17 dc pojawia się pozytywn.

reklama
Do góry