reklama
bleucoco
Fanka BB :)
W moim przypadku godzina mierzenia ma ogromne znaczenie Z samego rana jeszcze w łóżku temp. podstawową zawsze mam poniżej 36.6 z osłabienia XD Reguluje się po 5-10 min. do 36.6 i tak jest normalnie do połowy cyklu. Po owulacji wzrasta średnio do 36.8-36.9 rano, ale np. po południu/wieczorem jak wracam z pracy po owu mam zawsze 37.2-37.5. Im bliżej wieczora tym temp. wyższa.Nie mam pojecia. Jajnik czulam jak zawsze.
Tempka utrzymuje sie na 36,7-36,8 .
Z tym ze jestem niedokladna i nie mierze o podobej godzinie, moze przez to
W tym miesiącu było inaczej, bo już w trakcie dni płodnych temp. poranna mi wzrosła aż do 37.6 (!) To mnie bardzo zdziwiło. A jajniki mnie nie bolały - miałam tylko dużo śluzu, libido i niewyczuwalną szyjkę - wtedy próbowaliśmy. Potem dowiedziałam się, że torbiele zniknęły i za pewne dlatego "nie czułam owu". Wcześniej ją czułam, bo uciskały mnie torbiele
Fado123
Ten śluz może znaczyć wszystko i nic , ja zawsze przed @ tak miałam ,jak zaszłam w ciąże też byłCzy któraś może wie co może oznaczać ten biało zoltawy śluz jestem gdzieś tydzień przed @
bleucoco
U mnie to samo. Też tak mam przed @. W tym cyklu również. Kiedyś miałam zawsze sucho przed @, zmieniło się odkąd zaczęłam brać duphaston 18-27 dc.Ten śluz może znaczyć wszystko i nic , ja zawsze przed @ tak miałam ,jak zaszłam w ciąże też był
A ból w skutkach taki kojąco rozpychajacy bo to dziwne jest nigdy wcześniej nie miałam takiego czegoś bolały mnie piersi po bokach tak normalnieTen śluz może znaczyć wszystko i nic , ja zawsze przed @ tak miałam ,jak zaszłam w ciąże też był
AsiaIN
DziękujęNie powiem Ci dokładnie , morfologia jest tania około 15zl , tsh chyba koło 30zl jeśli zrobisz do tego ft3i4 to więcej ,nie wiem co jeszcze Ci zleci koło 100zł musisz liczyć
Fado123
Tak samo może być na @ i na ciążę , niestety te objawy na tak wczesnym etapie są identyczne , ja zawsze przed @ 3 dni latam do wc co chwilę , tak samo było gdy zaszłam w ciąże ,więc na razie się nie doszukuj ,bo się nakręcasz poczeka do terminu@ wtedy się okażeA ból w skutkach taki kojąco rozpychajacy bo to dziwne jest nigdy wcześniej nie miałam takiego czegoś bolały mnie piersi po bokach tak normalnie
Smerfetka94
Niestety...co za zycie. Ze az tyle trzeba czekać aby wiedzieć czy coś jest na rzeczyU mnie chyba zaraz będzie @ w terminie tak coś czuję! Jestem żywym dowodem na to, że objawy przed @ takie jak nudności, ciągnięcie w piersiach i podbrzuszu, plamienie na tydzień przed @ i inne nie muszą świadczyć o ciąży haha
reklama
Fado123
Ale jeszcze tego nie wiesz a co plamienie się zaczęło? ja w cyklu w którym zaszłam ,byłam pewna że dostanę @ wszystko jak zwykle przed nią , co chwilę do wc bo miałam wrażenie że leci ,bo się gorąco robiło ,a tu proszę nie przyszła ,życzę Ci tegoU mnie chyba zaraz będzie @ w terminie tak coś czuję! Jestem żywym dowodem na to, że objawy przed @ takie jak nudności, ciągnięcie w piersiach i podbrzuszu, plamienie na tydzień przed @ i inne nie muszą świadczyć o ciąży haha