reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Nie mam pojecia. Jajnik czulam jak zawsze.
Tempka utrzymuje sie na 36,7-36,8 .
Z tym ze jestem niedokladna i nie mierze o podobej godzinie, moze przez to :p
W moim przypadku godzina mierzenia ma ogromne znaczenie :D Z samego rana jeszcze w łóżku temp. podstawową zawsze mam poniżej 36.6 z osłabienia XD Reguluje się po 5-10 min. do 36.6 i tak jest normalnie do połowy cyklu. Po owulacji wzrasta średnio do 36.8-36.9 rano, ale np. po południu/wieczorem jak wracam z pracy po owu mam zawsze 37.2-37.5. Im bliżej wieczora tym temp. wyższa.

W tym miesiącu było inaczej, bo już w trakcie dni płodnych temp. poranna mi wzrosła aż do 37.6 (!) To mnie bardzo zdziwiło. A jajniki mnie nie bolały - miałam tylko dużo śluzu, libido i niewyczuwalną szyjkę - wtedy próbowaliśmy. Potem dowiedziałam się, że torbiele zniknęły i za pewne dlatego "nie czułam owu". Wcześniej ją czułam, bo uciskały mnie torbiele :D

A ból w skutkach taki kojąco rozpychajacy bo to dziwne jest nigdy wcześniej nie miałam takiego czegoś bolały mnie piersi po bokach tak normalnie
Tak samo może być na @ i na ciążę , niestety te objawy na tak wczesnym etapie są identyczne , ja zawsze przed @ 3 dni latam do wc co chwilę , tak samo było gdy zaszłam w ciąże ,więc na razie się nie doszukuj ,bo się nakręcasz poczeka do terminu@ wtedy się okaże ;)

U mnie chyba zaraz będzie @ w terminie tak coś czuję! Jestem żywym dowodem na to, że objawy przed @ takie jak nudności, ciągnięcie w piersiach i podbrzuszu, plamienie na tydzień przed @ i inne nie muszą świadczyć o ciąży haha :D

U mnie chyba zaraz będzie @ w terminie tak coś czuję! Jestem żywym dowodem na to, że objawy przed @ takie jak nudności, ciągnięcie w piersiach i podbrzuszu, plamienie na tydzień przed @ i inne nie muszą świadczyć o ciąży haha :D
Niestety...co za zycie. Ze az tyle trzeba czekać aby wiedzieć czy coś jest na rzeczy

reklama
Ale jeszcze tego nie wiesz ;) a co plamienie się zaczęło? ja w cyklu w którym zaszłam ,byłam pewna że dostanę @ wszystko jak zwykle przed nią , co chwilę do wc bo miałam wrażenie że leci ,bo się gorąco robiło ,a tu proszę nie przyszła ,życzę Ci tego

Do góry