reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Cześć dziewczyny ! Miałam jakieś 100 stron do nadrobienia :D troszkę podróży, trochę chorowania. Ale dzisiaj się cieszę jak dziecko, w końcu po poronieniu przyszła @! więc zaczynamy od początku, od środy do niedzieli clo i monitoring ten cykl będzie owocny

Dzięki wielkie :-*

Młoda to chyba się przejdę na dniach do apteki. A ile tego bierzecie? Bo czytałam że niektóre po 2 tabl. Dziennie??

Aleksandra witamy witamy :-)

Fiddlee to super to napewno będzie owocny cykl :-) 3mam mocno kciuki :-)

Dzięki wielkie :-*

Młoda to chyba się przejdę na dniach do apteki. A ile tego bierzecie? Bo czytałam że niektóre po 2 tabl. Dziennie??

Aleksandra witamy witamy :-)

Fiddlee to super to napewno będzie owocny cykl :-) 3mam mocno kciuki :-)
Do 60kg 1 tabletkę po wyżej 60kg 2 tabletki.

Będąc na etacie normalnie w ciąży idąc na l4 masz 100 procent
Na macierzyńskim potem jest 80 jeśli idziesz na rok.
Tak ale u góry dziewczyna pytała czy jeśli macierzyńskie wypłaca ZUS czy 1000 zł przez rok czy 80% dotychczasowej pensji która zarabiała. Wiem że na l4 ciążowym 100% płatna pensja jest.

reklama
Platne 100% przez 10 miesiecy.. jesli chcecie byc na macierzynskim 12 miesiecy to platbe 80% i trzeba to zglosic wczesniej.. przynajmmiej jakis czas temu czytalam ze tak jest..

Do góry