reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

U mnie jest 2 synow.. moj ojciec ja i Janek.. a piore non stop bo chlopcy tak produkują jak bym ich z 10 miala [emoji23]
Cluue witamy i 3 mamy kciuki.

Misia Jasia kurde u mnie z praniem to tak że niby nas troje a prania zawsze tyle jakby w domu jeszcze kilka osób mieszkało [emoji33]

U mnie majówka pracowita, w ciągu nocek jestem ale mój kochany dużo pomaga [emoji4]

reklama
Dokładnie pranie to never ending story [emoji4]

A ja to jestem milosniczka "bridzitów dżinsów" i "nigdy w życiu" wszystkie części [emoji7]

Ja to wszystko na biezaco [emoji23] zalegke nadrobilam lata temu.. a teraz karta unlimited do cinemacity i juz na przedpremierze ląduje [emoji16]

Zazdroszcze tym co je mezowie do kina zabierają.. mój Jasiu to tylko Kononowicza na youtube oglada (sam kazal zebym to Wam napisala [emoji23])
Mnie nigdy nie kręciły komedie romantyczne, wolę gwiezdne wojny, władcę pierścieni i starego Spidermana;) no i mój hit Deadpool. Marvel ma zbyt dużo części żebym się w tej chwili miała w to wkręcić. A DC tylko w celu posmiania się;)

Ja uwielbiam komedie romantyczne [emoji7][emoji179]
Ja komedii romantycznych nie ogladam od dawna bo potem moje wysokie wymagania wobec partnera jeszcze bardziej windują w górę ;P

To samo dotyczy bajek Disneya [emoji23]
kubek-disney-jest-odpowiedzialny-za-moje-wysokie-wymagania-wobec-mezczyzn.jpeg

A u mnie rano dziś delikatne plamienie i cisza [emoji849]. Oh co ja przechodzę... Ja już w pracy na nockę w tym tygodniu... brzuch boli i czuje się taka ociezala

reklama
Hej dziewczyny! Jestem tu nowa, staramy się już 3 cykl narazie bez efektów. Powoli zaczyna dostawać do głowy jakieś sprawdzone sposoby na wyluzowanie

Do góry