reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Kochana przy 3 cyklu jeszcze nie ma co się stresować. Ja już prawie 3 lata starań. Ale życzę powodzenia w staraniach i aby szybko się udało.
Hej dziewczyny! Jestem tu nowa, staramy się już 3 cykl narazie bez efektów. Powoli zaczyna dostawać do głowy jakieś sprawdzone sposoby na wyluzowanie

Witamy Cię [emoji56] życzę owocnych starań!
Niestety nie powiem Ci jak wyluzować bo sama nie potrafię!
Hej dziewczyny! Jestem tu nowa, staramy się już 3 cykl narazie bez efektów. Powoli zaczyna dostawać do głowy jakieś sprawdzone sposoby na wyluzowanie

To dopiero początek starań. Zacznij od wizyty u ginekolog i podstawowe badania. Na wyluzowanie kosmetyczka, dobry film czy książka. Powodzenia :) :)

Kurcze dziewczyny jutro idę do mojego lekarza. Dziś kolejny dzień dziwnego plamienia a w zasadzie już sama nie wiem . W piątek 14dc i takie nitki czerwone w sluzie wczoraj takie większe jakby upławy bialo-czerwonawo-brązowe a dziś od południa 16dc i takie dość spore upławy takie jakby przedokresowe ale brzuch i nic nie boli. Nie wiem co się dzieje czy któraś z was miała coś takiego

Ja niestety nie miałam ale dziewczyny które kiedyś wypowiadały się na ten temat łączyły takie 'dolegliwości' z plamieniem implantacyjnym. Może one będą mogły się wypowiedzieć
Kurcze dziewczyny jutro idę do mojego lekarza. Dziś kolejny dzień dziwnego plamienia a w zasadzie już sama nie wiem . W piątek 14dc i takie nitki czerwone w sluzie wczoraj takie większe jakby upławy bialo-czerwonawo-brązowe a dziś od południa 16dc i takie dość spore upławy takie jakby przedokresowe ale brzuch i nic nie boli. Nie wiem co się dzieje czy któraś z was miała coś takiego

reklama
Ja mam właśnie dziś tak ale pewnie dlatego że wczoraj miałam dostać @ i pewnie za niedługo to nastąpi

Do góry