reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Widzę ze sprzeczki z m wczoraj u nas tak samo chyba to nie ta faza księżyca albo pogoda wczoraj nie taka.
Ale dziś od rana mój m przechodzi sam siebie dostałam śniadanie i kawkę do łóżka pyta co robimy na obiadek gdzie chce iść. Ze na 17 do kina na film kupił bilety normalnie szok.
Nooo brawo, śniadanko do łóżka. To się ceni. Na czym w kinie byliście?

reklama
A jak tam w ogole koncowka waszych majoweczek? Ja dzien wolny a wypralam 5 pralek prania (bo jeszcze ojcu 2 koce zwinelam korzystajac ze wyjechal do Szczecina i wroci wieczorem).. zmajstrowalam dwudaniowy obiad, teraz w lodowce chlodzi sie sernik na zimno :)
Janek dzieciakom dal kase na lody i wykorzystalismy sowicie fakt ze jestesmy w domu zupelnie sami [emoji23]
A teraz myslimy jak rozegrac akcje.. bo na 10 maja teoretycznie powinnam miec owulacje.. i 10 maja mam wizyte u gina i cytologie.. wiec te 2 dni wczesniej bysmy musieli sie wstrzymywac [emoji12] zeby male Janki pod mikroskopem nie biegaly [emoji23] od jutra bede robic testy owulacyjne i zobaczymy jak siensytuacja ma :)
U mnie dzień leniwy. Obiad zrobiłam i na deser babeczki. Mały spacer zaliczony. W planach mam książkę poczytać. Mąż mnie tu co chwilę podszczypuje i zaczepia ale niestety nie mamy jak poigraszkować,.wieczorem synek pojdzie spać to kontynuacja zaczepek:p

Hej ! Chciałabym do Was dołączyć :) Mam dwóch synków 6 lat i 2 latka w obie ciąże zaszłam w pierwszym cyklu starań. W marcu rozpoczęliśmy starania o trzecie maleństwo i również udało się za pierwszym razem niestety Beta zaczęła spadać i okazało się, że to ciąża biochemiczna. 18 kwietnia miałam krwawienie po biochemicznej, 2 maja miałam owulację, mam nadzieję że nie będziemy musieli czekać długo na nasze trzecie szczęście. Trzymam kciuki za Was wszystkie !

Hej ! Chciałabym do Was dołączyć :) Mam dwóch synków 6 lat i 2 latka w obie ciąże zaszłam w pierwszym cyklu starań. W marcu rozpoczęliśmy starania o trzecie maleństwo i również udało się za pierwszym razem niestety Beta zaczęła spadać i okazało się, że to ciąża biochemiczna. 18 kwietnia miałam krwawienie po biochemicznej, 2 maja miałam owulację, mam nadzieję że nie będziemy musieli czekać długo na nasze trzecie szczęście. Trzymam kciuki za Was wszystkie !
Powodzenia kochana

Cluue witamy i 3 mamy kciuki.

Misia Jasia kurde u mnie z praniem to tak że niby nas troje a prania zawsze tyle jakby w domu jeszcze kilka osób mieszkało [emoji33]

U mnie majówka pracowita, w ciągu nocek jestem ale mój kochany dużo pomaga [emoji4]

Avengers 1 połowa filmu słaba ale 2 połowa juz fajnie rozkręcona
A ja wogole nie czaję tych wszystkich Avengers, star Wars itd itp... czuje się tak jak na tym zdjeciu

Załączniki

• FB_IMG_1556637453142.jpg
    FB_IMG_1556637453142.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 59
Witaj i powodzenia :)

reklama

Dopiero tutaj dowiedziałam się, ze istnieje coś takiego jak ciąża biochemiczna... w którym tyg poroniłaś? Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty

Do góry