reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
@MisiaJasia zostań z nami kochana.
Akurat taka jestem że sobie nie pozwole na pewne uwagi.. tym bardziej ze nigdzie nie napisalam o braku odpowiedzialnosci Janka.. napisalam tylko ze jest z kolegami i walczy z popsutym autem.. ze jest trzezwy.. a druga kolezanka od razu ze z kims takim dziecko.. nie znajac calej sytuacji.. a Jankowa nieodpowiedzialnosc jest taka ze mimo iz w towarzystwie kolegow zdazyl ogarnac sobie prace od poczatku czerwca w Berlinie.. a do tego czasu bedzie u tego samego pracodawcy zahaczy sie w Poznaniu zeby nie siedziec na tylku tylko cos jeszcze zarobic.. aktualnie jest w drodze do Poznania a na jutro ma umowioną rozmowe z tym facetem zeby omowic szczegoly obydwoch umów szczegolnie tej niemieckiej..
Ot takie streszczenie dnia dzisiejszego..
Udzielac bede sie tutaj zdecydowanie mniej.. mysle ze na dobra sprawe rozgadam sie juz w konkretnym terminowo wątku jak juz bede z J. Po owocnych staraniach.. bo póki co tak obrazowo mowiac czuje sie troszke jak po lisciu w pysk za nic i bez ostrzezenia ;) moze i na starosf hormony mi buzują.. zagraniczne zatrudnienie J. tez nie pomaga.. ale ja nie wysnuwam opinii po jednym wpisie.. tym bardziej wiedzac ze baby to baby i zawsze im cos nie halo (Marta mocno mi przytakla wczesniej jak mowilam jak to mi ciagle czegos za malo w zachowaniu J. I jak to bym najchetniej zrobila z Niego chodzacy ideal)..
Bylo minelo.. zagladac i czytac bede.. pisac bardziej jak bede miala cos madrego do wniesienia w dyskusje.. tyle ;)
Spokojnej nocki wszystkim..

Akurat taka jestem że sobie nie pozwole na pewne uwagi.. tym bardziej ze nigdzie nie napisalam o braku odpowiedzialnosci Janka.. napisalam tylko ze jest z kolegami i walczy z popsutym autem.. ze jest trzezwy.. a druga kolezanka od razu ze z kims takim dziecko.. nie znajac calej sytuacji.. a Jankowa nieodpowiedzialnosc jest taka ze mimo iz w towarzystwie kolegow zdazyl ogarnac sobie prace od poczatku czerwca w Berlinie.. a do tego czasu bedzie u tego samego pracodawcy zahaczy sie w Poznaniu zeby nie siedziec na tylku tylko cos jeszcze zarobic.. aktualnie jest w drodze do Poznania a na jutro ma umowioną rozmowe z tym facetem zeby omowic szczegoly obydwoch umów szczegolnie tej niemieckiej..
Ot takie streszczenie dnia dzisiejszego..
Udzielac bede sie tutaj zdecydowanie mniej.. mysle ze na dobra sprawe rozgadam sie juz w konkretnym terminowo wątku jak juz bede z J. Po owocnych staraniach.. bo póki co tak obrazowo mowiac czuje sie troszke jak po lisciu w pysk za nic i bez ostrzezenia ;) moze i na starosf hormony mi buzują.. zagraniczne zatrudnienie J. tez nie pomaga.. ale ja nie wysnuwam opinii po jednym wpisie.. tym bardziej wiedzac ze baby to baby i zawsze im cos nie halo (Marta mocno mi przytakla wczesniej jak mowilam jak to mi ciagle czegos za malo w zachowaniu J. I jak to bym najchetniej zrobila z Niego chodzacy ideal)..
Bylo minelo.. zagladac i czytac bede.. pisac bardziej jak bede miala cos madrego do wniesienia w dyskusje.. tyle ;)
Spokojnej nocki wszystkim..
Wiem kochana. Trochę Cię rozumiem. Jesteś dorosła i wiesz co robisz. Więc nie będę Cię namawiać ale szkoda że się tak stało. Super że twój facet ogarnął sobie inna robotę i oby mu wypaliła. W takim razie kochana życzę Ci owocnych starań i czekam na wieści ze się udało. To że twój facet jest za granicą dodatkowo sprawia że jesteś nerwowa i wogule bo nie ma co na co dzień z Tobą. Napewno jest rozsądny i mimo rozłąki i waszych sprzeczek Cię bardzo kocha. Najważniejsze że się kochacie i wspieracie i to jest najważniejsze. Miłej nocki [emoji846][emoji846]

Od 2.30 nie śpię nie mogę jak tak ma być cała ciąże to masakra. Cały czas mnie pobolewa lekko brzuch ale czytałam że to normalme

reklama
Ja mam pobudki codziennie o 6. Córka tak wstaje. Dodatkowo w nocy też czasem, ale na szczęście już mleka nie pije wtedy :p

Do góry