reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Jeżeli to objaw ciążowy to nie najgorsze tylko najlepsze uczucie powinno byc[emoji23][emoji23] czekamy cierpliwie. Ja razem z Tobą kochana.

reklama
Trzymam kciuki za was laski.

Ja się w poniedziałek umawiam na wizytę. Boję się szefowej powiedzieć [emoji86][emoji87][emoji23]

Kurcze nie wiem co jest niby cykl bez owulacji lekarz stwierdził a ja mam dziś 14 dc takie delikatne plamienie i niewielki ból w podbrzuszu. Kurcze czy że mną jest coś nie tak. A może była owulacja tylko wczoraj już było po i lekarz nie zauważył rano na kontroli. Jak myślicie czy jest to możliwe
A co masz w opisie po wizycie? Ja mam często zatoka wolna od płynu. Czyli owulacji nie było. Myślę że lekarz powinien widzieć dobrze takie rzeczy. Może coś się przesunęło i dopiero pęcherzyk rośnie?

[emoji23][emoji23] nie ma czego się bać. Szef jak jest w porządku powinien się cieszyć z tego powodu,że jesteś w ciąży i z uśmiechem na twarzy pogratulować i życzyć Ci spokojnej bezkomplikacyjnej ciąży. Czego sama ci życzę kochana.

A co masz w opisie po wizycie? Ja mam często zatoka wolna od płynu. Czyli owulacji nie było. Myślę że lekarz powinien widzieć dobrze takie rzeczy. Może coś się przesunęło i dopiero pęcherzyk rośnie?
Nie mam opisu chodzę prywatnie. A powiedział ze bezowulacyjna była. Ale się zastanawiam czy owu nie była wcześniej niż ja w wizycie u lekarza. Bo wizytę miałam wczoraj ale jak robiłam testy owu to w niedziele i poniedziałek były delikatne kreseczki

Mohaa, 28dc. W poprzedniej ciąży nie bolały mnie piersi za to już przed terminem okresu miałam wilczy głód, który przeszedł z 6tc a na jego miejsce weszły mdłości. Seks jest dozwolony jeśli ginekolog pozwala i ciąża nie jest zagrożona. Ja miałam zakaz od 7tv do 20 przez krwiaka. Wcześniej i później normalnie wspolzylam.

Tez miałam zakaz bo tez był krwiak

reklama
Ja mam dzis termin miesiaczki ale seks uprawialismy w owu I przed i po niej tez. Bardziej chodzilo mi o to, ze po seksie powinno cos ruszyc chociaz zabarwienie a tu nic

Do góry