reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Mohaa, 28dc. W poprzedniej ciąży nie bolały mnie piersi za to już przed terminem okresu miałam wilczy głód, który przeszedł z 6tc a na jego miejsce weszły mdłości. Seks jest dozwolony jeśli ginekolog pozwala i ciąża nie jest zagrożona. Ja miałam zakaz od 7tv do 20 przez krwiaka. Wcześniej i później normalnie wspolzylam.

reklama
Dziewczyny trochę się chyba nakręcam ale dziś poza plamieniem mam też biegunkę.
Wlasnie przeczytałam gdzieś na necie że taka może byc reakcja organizmu na zmiany hormonalne podczas zagniezdzania. Czy któraś z Was tak miała?

Dziewczyng ja mam takie glupie pytanie, bo w sumie jak powinnam dzis miec @ a rano byl seks I to do konca I kompletnie nie na Ani kropli krwi to Chyba cos nie tak jest co nie?

Miesiaczka może również przyjść wieczorem w nocy z dzisiaj na jutro. A może już wogule do Ciebie nie przyjść [emoji846][emoji846] poczekaj cierpliwie A jak nie wytrzymasz to leć na betę po weekendzie jeśli nie przyjdzie do Ciebie @

Kurcze nie wiem co jest niby cykl bez owulacji lekarz stwierdził a ja mam dziś 14 dc takie delikatne plamienie i niewielki ból w podbrzuszu. Kurcze czy że mną jest coś nie tak. A może była owulacja tylko wczoraj już było po i lekarz nie zauważył rano na kontroli. Jak myślicie czy jest to możliwe

reklama
Do góry