reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Kochane ja na początku jak weszłam w forum to inne dziewczyny wszystko odbieraly to co pisze że wiem wszystko najlepiej że wszystko co mi piszą neguję i też był kwas ale nie poddalam się nie wypisalam się z forum ponieważ to nie moja wina że inne dziewczyny mnie tak odebrały. Teraz nie mam żadnych kwasów z innymi dziewczynami i każda z nas jest na forum. Każdy ma prawo napisać to co myśli i nie po to żeby dopiec tylko pokazać to co się myśli. Ja nie będę tutaj nikogo oceniać bo nie jestem od tego ale dziewczyny przez takie coś znikać z forum to jest dziecinada. Zostańcie dziewczyny naprawdę nie ma co się wyglupiac. Im więcej nas na forum tym lepiej i raźniej w staraniach.

Kochane ja na początku jak weszłam w forum to inne dziewczyny wszystko odbieraly to co pisze że wiem wszystko najlepiej że wszystko co mi piszą neguję i też był kwas ale nie poddalam się nie wypisalam się z forum ponieważ to nie moja wina że inne dziewczyny mnie tak odebrały. Teraz nie mam żadnych kwasów z innymi dziewczynami i każda z nas jest na forum. Każdy ma prawo napisać to co myśli i nie po to żeby dopiec tylko pokazać to co się myśli. Ja nie będę tutaj nikogo oceniać bo nie jestem od tego ale dziewczyny przez takie coś znikać z forum to jest dziecinada. Zostańcie dziewczyny naprawdę nie ma co się wyglupiac. Im więcej nas na forum tym lepiej i raźniej w staraniach.
Dokładnie tak jak pisze młoda. Jesteśmy tu aby się wspierać, radzić A jakieś niesnacki mogą się pojawiać bo tak to zwykle jest gdzie w jednym miejscu jest takie zbiorowisko babskich hormonów;)

Właśnie. Każdy ma prawo do swojego zdania oraz do złego dnia. To jest pierwsze forum gdzie na początku miałam kwas z innymi dziewczynami ale i tak im dziękuję za to że są doradzają i przede wszystkim wspierają. W tym wątku też tak jest i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie aby mnie tu nie było nawet jeśli ktoś mnie nie lubi lub denerwują kogoś moje posty. Chce wspierać inne dziewczyny bo wiem że ze wsparciem jest o wiele wiele lepiej.

Kochane jesteście obiecuję że będę już grzeczna i nie będę wam tu nieprzyjemności sprawiać ,poprostu nie pomyślałam że koleżankę aż tak urazę , przeprosiłam w wiadomości prywatnej i poprosiłam aby została , nie wiem tylko czy zostanie z nami [emoji3525]

Kochane jesteście obiecuję że będę już grzeczna i nie będę wam tu nieprzyjemności sprawiać ,poprostu nie pomyślałam że koleżankę aż tak urazę , przeprosiłam w wiadomości prywatnej i poprosiłam aby została , nie wiem tylko czy zostanie z nami [emoji3525]
Kochana nikogo nie obraziłaś. Wyraziłas swoje zdanie co każdy ma prawo na tym forum. Będzie dobrze. Również mam nadzieję że koleżanka zostanie z nami.

Nie wczytywalam się dokładnie w cała historie, ale myślę, że racja jest po obu stronach. I to nie jest tak, że koleżanka nie mogła poczuć się urazona, bo mogła. W sumie dotyczyło to ukochanej osoby. Ale z drugiej strony pisząc tu jakieś fakty z życia prywatnego i przedstawiając osoby w małp pozytywnym świetle - trzeba się liczyć z różnymi opiniami. Dla mnie 50/50. Która z Was teraz się stara? ;)

reklama
Ja mam tydzień do spodziewanej @. Chciałabym żeby się udało Ale z drugiej strony co ma być to będzie. Jak się uda to super a jak nie to skupię się na zgubieniu kilosków i na sprawach zdrowotnych :)

Do góry