Aneczka85_01
Fanka BB :)
Tak to z babami i szalejącymi hormonami [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz mieć dużo hormonu ciazowego w moczu dlatego masz grube krechy. Chociaż słyszałam że czasami jest możliwość że ciaza jest starsza ale nie wiem czy to prawda.Tzn ze jak ja mam dwie grube KRECHY to ciąża jest późna czy jak?
Dokładnie tak jak pisze młoda. Jesteśmy tu aby się wspierać, radzić A jakieś niesnacki mogą się pojawiać bo tak to zwykle jest gdzie w jednym miejscu jest takie zbiorowisko babskich hormonówKochane ja na początku jak weszłam w forum to inne dziewczyny wszystko odbieraly to co pisze że wiem wszystko najlepiej że wszystko co mi piszą neguję i też był kwas ale nie poddalam się nie wypisalam się z forum ponieważ to nie moja wina że inne dziewczyny mnie tak odebrały. Teraz nie mam żadnych kwasów z innymi dziewczynami i każda z nas jest na forum. Każdy ma prawo napisać to co myśli i nie po to żeby dopiec tylko pokazać to co się myśli. Ja nie będę tutaj nikogo oceniać bo nie jestem od tego ale dziewczyny przez takie coś znikać z forum to jest dziecinada. Zostańcie dziewczyny naprawdę nie ma co się wyglupiac. Im więcej nas na forum tym lepiej i raźniej w staraniach.
Kochana nikogo nie obraziłaś. Wyraziłas swoje zdanie co każdy ma prawo na tym forum. Będzie dobrze. Również mam nadzieję że koleżanka zostanie z nami.Kochane jesteście obiecuję że będę już grzeczna i nie będę wam tu nieprzyjemności sprawiać ,poprostu nie pomyślałam że koleżankę aż tak urazę , przeprosiłam w wiadomości prywatnej i poprosiłam aby została , nie wiem tylko czy zostanie z nami [emoji3525]