Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki to pierwsza ciąża i to tak szybko , nie mogę jeszcze uwierzyćBalbinka a nie mówiłam [emoji23] gratulacje
Ooo to super czas relaks i dużo odpoczywaj. Pamiętam ja się pierwsza ciąża tak mega cieszyłam. Fotografowalam każdy tydzień brzuch. A teraz w drugiej... Wiem co mnie czeka i mam mieszane uczuciaDzięki to pierwsza ciąża i to tak szybko , nie mogę jeszcze uwierzyć
GRATULACJE!!!! Wow ale super. Świetna wiadomość z samego ranaNie wytrzymałam dłużej Zobacz załącznik 968380
Janek wlasnie wlaczy z autem.. dzisiaj wraca do mnie.. nie wiem na jak dlugo.. na razie chce odpoczac psychicznie bo austria dala mu w kosc tak ze ma dosyc.. czekam na wiesci bo wczoraj ognisko w lesie.. i tak troche jest w czarnej d... koledzy sie skonczyli.. on trzezwy.. chcial ruszac w droge zeby na obiad dojechac a auto kaput.. a jak Michasia mowila ze po kupnie auta trzeba je wstawic na warsztat na kompletny przeglad to wyszlo ze baba sie nie zna [emoji49] czasem sie zastanawiam jakim cudem ja tak bardzo go kocham [emoji12]Misia a jak tam sytuacja z Jankiem?
Nie wytrzymałam dłużej Zobacz załącznik 968380