reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Sciagnelam sobie apke ciąży preglife wychodzi z tego że 4+2
Z kawy całkowicie nie mogę zrezygnować ale ograniczeń do dwóch dziennie

reklama
Jesuuu dziewczyny.. ja mam dzisiaj 7dc.. a jajnik rwie mnie jaj cholera.. owulacja teoretycznie powinna byc w okolicy 10 maja wiec jeszcze tydzien.. i rozdrazniona jestem taka slow brak.. ughh [emoji58]

Misia a jak tam sytuacja z Jankiem?
Janek wlasnie wlaczy z autem.. dzisiaj wraca do mnie.. nie wiem na jak dlugo.. na razie chce odpoczac psychicznie bo austria dala mu w kosc tak ze ma dosyc.. czekam na wiesci bo wczoraj ognisko w lesie.. i tak troche jest w czarnej d... koledzy sie skonczyli.. on trzezwy.. chcial ruszac w droge zeby na obiad dojechac a auto kaput.. a jak Michasia mowila ze po kupnie auta trzeba je wstawic na warsztat na kompletny przeglad to wyszlo ze baba sie nie zna [emoji49] czasem sie zastanawiam jakim cudem ja tak bardzo go kocham [emoji12]

reklama
Do góry