reklama
Anita1990
moderatorka
Robiłam test 1 kreska. Czekam na @ i zaczynam 4 cykl z CLO.
Łącze się u mnie tez 1 czekam na @
Kochana ty z tym człowiekiem nieodpowiedzialnym dziecko chcesz mieć oj zastanów się puki jest na to czas ,bo jak teraz koledzy są ważniejsi to potem żeby nie było że to dziecko sama będziesz wychowywać , sorki za te słowa ale musiałam [emoji58]
Janek wlasnie wlaczy z autem.. dzisiaj wraca do mnie.. nie wiem na jak dlugo.. na razie chce odpoczac psychicznie bo austria dala mu w kosc tak ze ma dosyc.. czekam na wiesci bo wczoraj ognisko w lesie.. i tak troche jest w czarnej d... koledzy sie skonczyli.. on trzezwy.. chcial ruszac w droge zeby na obiad dojechac a auto kaput.. a jak Michasia mowila ze po kupnie auta trzeba je wstawic na warsztat na kompletny przeglad to wyszlo ze baba sie nie zna [emoji49] czasem sie zastanawiam jakim cudem ja tak bardzo go kocham [emoji12]
Moje gratulacje [emoji16][emoji6]
Nie wytrzymałam dłużej Zobacz załącznik 968380
MisiaJasia
Fanka BB :)
Tak sie sklada ze moj Janek do swoich kolegow ma 450km platna autostrada. Mieszkamy w Poznaniu.. on pochodzi z okolicy Siedlec! Widzi sie z Nimi raz na kwartlal! Albo i zadziej.. wiec gdzie nieodpowiedzialnosc w tym momencie? Jakim prawe oceniasz sytuacje w taki sposob? Czy ja gdzies napisalam ze wiecznie mnie olewa i gania codziennie z kolegami nie liczac sie ze mna?Kochana ty z tym człowiekiem nieodpowiedzialnym dziecko chcesz mieć oj zastanów się puki jest na to czas ,bo jak teraz koledzy są ważniejsi to potem żeby nie było że to dziecko sama będziesz wychowywać , sorki za te słowa ale musiałam [emoji58]
Spokojnie dziewczyny bez kłótni.
MisiaJasia myślę że Secreetive nie miała nic złego na myśli.
Mój m naszczesicie jest typem dompwnika nigdzie z kolegami nie chodzi, a czasem mógłby iść gdzieś to nie siedzi w chacie. Zazwyczaj wychodzimy razem i to do znajomych małżeństw które też mają dzieci.
MisiaJasia myślę że Secreetive nie miała nic złego na myśli.
Mój m naszczesicie jest typem dompwnika nigdzie z kolegami nie chodzi, a czasem mógłby iść gdzieś to nie siedzi w chacie. Zazwyczaj wychodzimy razem i to do znajomych małżeństw które też mają dzieci.
Kamciaamciak
Zaciekawiona BB
Hej. Przycupnę tutaj. Jestem mamą 13 miesięcznej córki. Kolejna ciąża w grudniu biochemiczna, beta była niska i po 48h od razu zanotowano spadek. Teraz 3 dni do okresu i bolace piersi, podbrzusze. Testowałam wczoraj. Jutro robię krew. Pozdrawiam wszystkie starające się
Witaj rozgosc się.Hej. Przycupnę tutaj. Jestem mamą 13 miesięcznej córki. Kolejna ciąża w grudniu biochemiczna, beta była niska i po 48h od razu zanotowano spadek. Teraz 3 dni do okresu i bolace piersi, podbrzusze. Testowałam wczoraj. Jutro robię krew. Pozdrawiam wszystkie starające się Zobacz załącznik 968432
Po pierwsze nikogo ani niczego nie oceniam ,po co te nerwy [emoji6]poprostu czytam to co piszesz a że piszesz o Janku i tym że koledzy ważniejsi no to sory wyciągam wnioski to tyle[emoji6]
Tak sie sklada ze moj Janek do swoich kolegow ma 450km platna autostrada. Mieszkamy w Poznaniu.. on pochodzi z okolicy Siedlec! Widzi sie z Nimi raz na kwartlal! Albo i zadziej.. wiec gdzie nieodpowiedzialnosc w tym momencie? Jakim prawe oceniasz sytuacje w taki sposob? Czy ja gdzies napisalam ze wiecznie mnie olewa i gania codziennie z kolegami nie liczac sie ze mna?
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Gratulacje kochana.Dziękuję póki co nie wierze