reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

W zeszłym miesiącu byłam nastawiona na ciążę i zrobiłam test w dniu @ i się spoznila 2 dni :( kurde tak mnie ten test korci zwłaszcza ze w domu leży :D ale.... w 21 dniu cyklu progesteron mi dość niski wyszedł i jakoś wątpie czy może być ciaza przy takim wyniku

Przecież może być niski i wtedy trzeba się wspomóc , ja tak miałam w ost ciąży ze miałam niski

reklama
Po wizycie u lekarza smutna :(
Cykl bezowulacyjny niestety nie dojrzalam :(
Od niedzieli dufostan aby się cykl znów nie przyciągnął i kolejny cykl znów w dup...
Ale kolejny robimy juz z tabletkami. Nie pamiętam jak się nazywają bo mam brać od 2 do 7 dnia cyklu nowego i 9 dnia na kontrolę.
Troszkę mnie martwi kolejny z rzędu cykl bez owu :(
Przykro mi , ja też miałam kiedyś dwa pod rząd monitorowane bez owulacji. Po clo pierwszy cykl zaszłam w ciążę :)

Balbinka Ja mialam z Michalem cala ciaze:) na poczatku tego nie laczylam ze soba. Teraz tez mam ;) a dzis mnie zaczely sutki swedziec
Ja dzisiaj od rana też mecze się że zgaga. A swędzenie sutkow jakoś tak osłabło. Wg jakiegoś tam artykułu jakiejś Pani doktor wyczytalam, ze 1 dzień poronienia uznaje się za 1 dzień nowego cyklu. Więc według tego niby jestem w 27 tc dzisiaj. Jutro powinna być @. Kupiłam sobie Tescik, bo pomimo straty nie oszczedzalam się z mężem więc A nóż widelec. A jak nie to od jutra duphaston i zaczynamy od początku :)

Jezuuu co ja się dzisiaj za rajtkami do sukienki nalatałam ! W sobotę już nie będę miała czasu bo czesze i maluje pannę młoda i siebie szykuje na ostatnią chwilę

Najlepiej to testy ciazowe robić 14 dni po spodziewanym terminie@ wcześniej robione testu mogą A nie muszę wychodzić pozytywnie. Co do testowania nie ma co się spieszyć.

reklama
W zeszłym miesiącu byłam nastawiona na ciążę i zrobiłam test w dniu @ i się spoznila 2 dni :( kurde tak mnie ten test korci zwłaszcza ze w domu leży :D ale.... w 21 dniu cyklu progesteron mi dość niski wyszedł i jakoś wątpie czy może być ciaza przy takim wyniku
Niski czyli jaki? Ja zrobiłam test we wtorek i są dwie kreseczki, tez od kilku dni mam mega zgagę :D

Do góry