reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Właśnie o to chodzi ze czasem każdy dzień jest ważny i 14 dni to może być za późno na reakcje . W moim przypadku niema możliwości by czekać tyle czasu bo muszę mieć odrazu zmianę leków i wprowadzenie innych

reklama
Jak ja Wam zazdroszcze tego testowania.. tez bym testowala juz w dniu albo dzien po spodziewanej @.. zreszta czesto tak testowalam dla samego wywolania miesiaczki bo momentalnie blokada psychiczna puszcza..

Ja sie boje 1 krechy...
o ktorej testujesz?
Tez sie czujesz jak na okres?
Czuje się dokładnie tak jak na okres, bolą mnie piersi, pobolewa podbrzusze. Z takich nietypowych rzeczy to od kilku dni mam zgagę, dziś jest taka mega i aż mi od tego niedobrze. Ja jakoś nie boje się 1 krechy, przyjmę to na klatę :D testuje jakoś z rana, jak tylko wstanę, myślę że przed 7 ;) a Ty?

No to ja solidarnie Chyba z Toba ;)
Wiesz ja jeszcze miesiac temu mowilam, ze nie chce 2 dziecka a teraz jakos zaczela mnie ta 1 kreska przerazac.
Ja sie tez czuje jak na okres, mam zgage dzis mdlosci prawie wymiotowalam ale Chyba bardziej sama sie wkrecam niz rzeczywiscie to jest.
Moj strach wynika chyba z tego ze w 1 ciazy dlugo testy mi nie wychodzily I teraz sie stresuje ze znow to samo bedzie.

Właśnie o to chodzi ze czasem każdy dzień jest ważny i 14 dni to może być za późno na reakcje . W moim przypadku niema możliwości by czekać tyle czasu bo muszę mieć odrazu zmianę leków i wprowadzenie innych
No tak ale gin nie wykryje tak wczesnej ciazy. Ja też brałam leki których nie można brać w ciąży ale jak powiedziałam że staramy się z mężem o dziecko to od razu każdy specjalista przepisał takie leki gdybym zaszła w ciążę żeby na szybko nie trza było zmieniać leków. I mi się wydaje że jak lekarz wie że się starasz o dziecko to powinien ci przepisać takie leki które będziesz mogła brać w ciąży w razie wu gdybyś zaciazyla.

Wiesz ja jeszcze miesiac temu mowilam, ze nie chce 2 dziecka a teraz jakos zaczela mnie ta 1 kreska przerazac.
Ja sie tez czuje jak na okres, mam zgage dzis mdlosci prawie wymiotowalam ale Chyba bardziej sama sie wkrecam niz rzeczywiscie to jest.
Moj strach wynika chyba z tego ze w 1 ciazy dlugo testy mi nie wychodzily I teraz sie stresuje ze znow to samo bedzie.

A jakie masz cykle ?

reklama
Ja staram się o 1 dziecko i to jest drugi cykl. Ale tak źle znioslam to pierwsze niepowodzenie, że musiałam zmienić moje nastawienie żeby nie zwariować ;)tak więc jak będą 2 kreski to super a jak 1 to próbujemy dalej :)

Do góry