reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Po wizycie u lekarza smutna :(
Cykl bezowulacyjny niestety nie dojrzalam :(
Od niedzieli dufostan aby się cykl znów nie przyciągnął i kolejny cykl znów w dup...
Ale kolejny robimy juz z tabletkami. Nie pamiętam jak się nazywają bo mam brać od 2 do 7 dnia cyklu nowego i 9 dnia na kontrolę.
Troszkę mnie martwi kolejny z rzędu cykl bez owu :(
Pewnie mówisz o clostilbegyt. Ja dzięki niemu miałam piękna owulacje i za pierwszym razem udało się zająć w ciążę. Niestety ja straciłam bardzo wcześnie, ale takie jest ryzyko. Teraz czekam na @ i zaczynam kolejny cykl z clo. :)

reklama
Pewnie mówisz o clostilbegyt. Ja dzięki niemu miałam piękna owulacje i za pierwszym razem udało się zająć w ciążę. Niestety ja straciłam bardzo wcześnie, ale takie jest ryzyko. Teraz czekam na @ i zaczynam kolejny cykl z clo. :)
Chyba tak się to nazywało i jeszcze jakieś inne mam tabletki. Dokładnie będę wiedziała w sobotę jak receptę odbiorę. Miejmy nadzieję że podziała.
Ps. To powodzenia i razem w nowym cyklu działamy

pierwsza ciaza bez komplikaci i na luzie ale tyle sie naczytałam ....
Marta to normalne.. ja 2 ciaze przeszlam ksiazkowo bez zadnych problemow bedac wulkanem energii.. a teraz czesto mysle czy to dobry pomysl.. czy nie za pozno dla mnie.. czy moge miec tyle szczescie zeby urodzic trzecie zupelnie zdrowe dziecko.. czy w ogole najpierw ciaze donosze..

pierwsza ciaza bez komplikaci i na luzie ale tyle sie naczytałam ....
Nie czytaj. Bez sensu się stresować na zapas.
Swoją droga, czemu dwie kreski nie mogą zawsze oznaczać od początku do końca tylko szczęścia? Tylko po drodze w wielu przypadkach musza się zdarzać jakieś problemy

reklama
Do góry