2 cykl z testami owuA długo się staraliście? ( tyle jest stron napisanych że nie sposób się dokopać do wcześniejszych informacji ).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 cykl z testami owuA długo się staraliście? ( tyle jest stron napisanych że nie sposób się dokopać do wcześniejszych informacji ).
Moim zdaniem jak ma wyjść to obojętnie byle nie tej samej firmyDla pewności chce dziś kupić jeszcze jeden test. Brać ten z czułością 10 czy 25?
Gratulacje dziewczyny! Cudowne wieści na ostatni dzień kwietnia [emoji3059] wspaniały widok ujrzeć dwie kreski. [emoji7]
Przez dłuższy czas nie pisalam, ale jestem na bieżąco z wszystkimi postami.
My zaczniemy starania chyba z czerwcowym cyklem, do tego czasu postaramy sie jeść zdrowiej i zadbać o siebie żeby wszystko się udało. A w maju sprawdzę testami, czy owu pokrywa się z moimi obserwacjami i kalendarzykiem.
Zamowilam już Femibion 0, testy owulacyjne i ciążowe już też tak na zapas [emoji16] dzis powinna być paczka. Dla męża zamówiłam fertilman, czy któryś z Waszych partnerów to stosował? Tak zamówiłam w przypływie radości z tych zakupów przygotowawczych, ale nie wiem, czy dla niego to konieczne [emoji849]
Ja miałam 10Dla pewności chce dziś kupić jeszcze jeden test. Brać ten z czułością 10 czy 25?