reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Ale pięknie nam się maj zapowiada :)
Która następna testuje? Ja najszybciej za tydzień w poniedziałek, a apka pokazuje że najwcześniej 8 maja. Jeśli by się udało to mój mąż miałby świetny prezent na urodziny 10 maja.
Chociaż u mnie to tak dziwnie- żadnych objawów owulacji, żadnych bóli brzucha czy piersi, śluz słaby w tym miesiącu... Taki inny ten cykl niż zwykle.

Zostawiłam liscik m z testem że będzie tata a Oli starszym bratem a ten do mnie dzwoni i mówi i co w ciąży jesteś ale wiesz póki lekarz nie potwierdzi to nie ma co
Tak mnie m pociesza ha ha ha
A długo się staraliście? ( tyle jest stron napisanych że nie sposób się dokopać do wcześniejszych informacji ).

Która następna testuje? Ja najszybciej za tydzień w poniedziałek, a apka pokazuje że najwcześniej 8 maja. Jeśli by się udało to mój mąż miałby świetny prezent na urodziny 10 maja.
Chociaż u mnie to tak dziwnie- żadnych objawów owulacji, żadnych bóli brzucha czy piersi, śluz słaby w tym miesiącu... Taki inny ten cykl niż zwykle.

Ja testuje :) okres mam mieć 3 maja i tak się zastanawiam kiedy. Boli mnie podbrzusze i kline jajnik do tego piersi bolą. No i strasznie mi mokro...

Ja mam mieć @ 10go maja Ale znając mnie zatestuje 8go chyba że wcześniej okres przyjdzie bo raz na jakiś czas mi się tak zdarza. Wczoraj myślałam że dostałam miesiączki Ale na szczęście to był fałszywy alarm :)

reklama
Ja 2 lub 3 maja, ale chyba jutro @ przyjdzie, piersi prawie eksplodują, kłuje jajnik, na twarzy klilka niespodzianek i baaardzo sucho "tam"

Do góry