molka84
Zaangażowana w BB
Oj tam miałam na mysli kwiecień heheh ja już w majuKwietnia [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tam miałam na mysli kwiecień heheh ja już w majuKwietnia [emoji16]
A długo się staraliście? ( tyle jest stron napisanych że nie sposób się dokopać do wcześniejszych informacji ).Zostawiłam liscik m z testem że będzie tata a Oli starszym bratem a ten do mnie dzwoni i mówi i co w ciąży jesteś ale wiesz póki lekarz nie potwierdzi to nie ma co
Tak mnie m pociesza ha ha ha
Ale pięknie nam się maj zapowiada
Która następna testuje? Ja najszybciej za tydzień w poniedziałek, a apka pokazuje że najwcześniej 8 maja. Jeśli by się udało to mój mąż miałby świetny prezent na urodziny 10 maja.
Chociaż u mnie to tak dziwnie- żadnych objawów owulacji, żadnych bóli brzucha czy piersi, śluz słaby w tym miesiącu... Taki inny ten cykl niż zwykle.
Gratulacje !!!!!!!!! ❤ warto było czekać
Ja mam mieć @ 10go maja Ale znając mnie zatestuje 8go chyba że wcześniej okres przyjdzie bo raz na jakiś czas mi się tak zdarza. Wczoraj myślałam że dostałam miesiączki Ale na szczęście to był fałszywy alarmAle pięknie nam się maj zapowiada
Która następna testuje? Ja najszybciej za tydzień w poniedziałek, a apka pokazuje że najwcześniej 8 maja. Jeśli by się udało to mój mąż miałby świetny prezent na urodziny 10 maja.
Chociaż u mnie to tak dziwnie- żadnych objawów owulacji, żadnych bóli brzucha czy piersi, śluz słaby w tym miesiącu... Taki inny ten cykl niż zwykle.
Super! Gratulacje ❤
Ja 2 lub 3 maja, ale chyba jutro @ przyjdzie, piersi prawie eksplodują, kłuje jajnik, na twarzy klilka niespodzianek i baaardzo sucho "tam"Ale pięknie nam się maj zapowiada