reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Nie wiem czy w DE kupię. Ale ja nie mam plamien tylko śluz z dodatkiem krwi i nie pojawia się na wkladce ani wczoraj ani narazie dzisiaj. Narazie tylko śluz z krwią widzę na papierze toaletowym. Tak jak pisałam mam to w tym cyklu pierwszy raz. Jeśli to u mnie zwiastuje normalna @ to napewno się dzisiaj rozkręci przez cały dzień. Ale będę w szoku że coś takiego u mnie śluz z dodatkiem krwi A wkładki czyste.

Nie wiem czy w DE kupię. Ale ja nie mam plamien tylko śluz z dodatkiem krwi i nie pojawia się na wkladce ani wczoraj ani narazie dzisiaj. Narazie tylko śluz z krwią widzę na papierze toaletowym. Tak jak pisałam mam to w tym cyklu pierwszy raz. Jeśli to u mnie zwiastuje normalna @ to napewno się dzisiaj rozkręci przez cały dzień. Ale będę w szoku że coś takiego u mnie śluz z dodatkiem krwi A wkładki czyste.
Ale mowie w znaczeniu ogolnym.. mowisz ze masz cykle dlugie i nieregularne.. a na to tez pomaga ;)

Aha. No to też mój cykl będzie pierwszy raz taki długi 8 dni opóźnienia. Tylko muszę zobaczyć czy u mnie jest jakaś apteka zielarska bo w normalnej tego nie kupię chyba co?

U mnie już tydzień jak bolą mnie piersi. Ciekawe 'co mi dolega' @ ma przyjść dopiero z 6 dni... ciągnie się to w nieskończoność

Aha. No to też mój cykl będzie pierwszy raz taki długi 8 dni opóźnienia. Tylko muszę zobaczyć czy u mnie jest jakaś apteka zielarska bo w normalnej tego nie kupię chyba co?
Powiem Ci szczerze ze nie wiem.. poszukaj na niemieckich stronach aptek lub sklepow zielarskich :) moze sa tu inne kobietki z Niemiec ktore podpowiedzą? :)

Powiem Ci szczerze ze nie wiem.. poszukaj na niemieckich stronach aptek lub sklepow zielarskich :) moze sa tu inne kobietki z Niemiec ktore podpowiedzą? :)
Ok dziękuję za informację. Napewno sprawdzę ten produkt. Ale na wszelki wypadek będę rozmawiała z moim gin maj/czerwiec o leki na uregulowanie cykli o monitoring owulacji oraz HSG i po tym zobaczymy jeśli się nie uda to wyśle tutaj męża na badanie nasienia bardziej szczegółowe i wtedy zobaczymy. Jeśli u mnie będzie ok i u mojego m to odpuszczam. Najwidoczniej nie będzie pisane mi zostać mamą. A na to nie mam wpływu.

Hej dziewczyny. Sąsiadki to zrobią ze mnie wariatke, siedzę na klatce i nadrabiam wasze wpisy bo nie chce mi się wlec na 4 piętro, a wyszlam do sklepu za wcześnie;)

Ja co prawda mam czas do przyszłej niedzieli na @ i mogłaby sama przyjść chociaż raz ;) ale tak okrutnie swedza mnie sutki, że szału idzie dostać. Taki mój urok :p

Wybaczcie dziewczyny, ale dziś za dużo pisać nie będę, czuję się fatalnie, od samego rana boli mnie podbrzusze STRAASSZZNIE MOCNO!! i zdycham na chwilę obecną... (miesiączka przyszła)

reklama
Kochana następny cykl musi być twój. Przytulanki co 2-3 dni i napewno nie przegapisz dni plodnych oraz owulacji. A nadal się twój mąż?

Do góry