reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Magda bardzo mi przykro... wiem jak bolą takie rozczarowania :( ale pamiętaj że nowy cykl = nowe szanse. Ściskam Cię mocno

reklama
Do dziewczyn ktore stosowaly niepokalanek..
Ja chce go wyprobowac w dwoch kwestiach.. raz to zlagodzenie PMS (to juz nawet Janek zauwazyl ze jak na tapecie jest okres to jestem nie do zniesienia) a dwa jako wspomaganie owulacji..
I teraz pytanie.. ktory wybrac? Napar? Kapsulki? Mnisi i pospolity to to samo? Chce wybrac ten najlepszy :)

Magda bardzo mi przykro... wiem jak bolą takie rozczarowania :( ale pamiętaj że nowy cykl = nowe szanse. Ściskam Cię mocno
Właśnie nie zalamuj się będzie dobrze w końcu i Ty zobaczysz II KRECHY. Wiem że ciężko jest ale po to tu jesteśmy.
Ja coś czuje że za 2 dni przyjdzie @ pobolowe mnie brzuch.

Gdzie kupić niepokalanka?

Właśnie nie zalamuj się będzie dobrze w końcu i Ty zobaczysz II KRECHY. Wiem że ciężko jest ale po to tu jesteśmy.
Ja coś czuje że za 2 dni przyjdzie @ pobolowe mnie brzuch.

Gdzie kupić niepokalanka?
No wlasnie tu tez mam problem.. na pewno w zielarskim sklepie.. ponoc q aptekach tez.. ale pytanie ktory ten dobry.. kiedys dawno tu na forum jedna z dziewczyn opowiadala ze na ulicy ktorej nazwy nie pamietam jest zielarski i tam pani polecila jej niepokalanka.. przy jego pomocy zaszla 2 ciaze (wczesniej 1 stracila a pozniej miala problemy zaciazeniem) ale nie wiem czy ten sklep nadal tam jest..

Jest. Ul. Garncarska :)
Screenshot_20190428-075546_Maps.jpeg

Troche mi nie po drodze z obrzeży miasta.. tym bardziej ze przed majowka bede w pracy do 17:30.. ale kurcze chcialabym juz go nabyc i zaczac stosowac.. zobaczyc jak to bedzie.. i czy faktycznie te nerwy przestana mnie tak nosic.. bo jak tak dalej pojdzie to nie bede miala z kim starac sie o maluszka [emoji23]

Mi też nie podrodze, zobaczę w pestce w dozzie a jak nie będzie to pojadę tam.
Ja jestem w pracy we wtorek i czwartki do 13 więc może podjadę. Ale najpierw sprawdzę u siebie bo szczerze mówiąc nie chce mi się jeździć

Dziewczyny moja przygoda się kończy, dziś brązowy śluz, jutro okres... Tyle co ja się napłakałam dziś.... :(
Przykro mi kochana. U mnie się jeszcze nic nie rozkrecilo. Ale zobaczymy dzisiaj przez dzień. Jeśli się rozkręci to będę rozmawiała z ginekologiem i tabletkach na uregulowanie cyklu bo nie da się tak że raz przychodzi normalnie wszystko jest ok A tu takie opóźnienie. Jak to się rozkręci w normalny @ to to jest mój 5 cykl z rzędu jak mi się @ spóźnia tylko pierwszy raz 8 dni. Wczorajszego nie liczę ponieważ raz był śluz z krwią raz nie A tego nie można nazwać @ przynajmniej u mnie ponieważ pierwszy raz tak mam. Zawsze miesiączka się pojawiała bez żadnego plamienia przed @ I bez śluzu z dodatkiem krwi. Ale jak ma @ przyjść to już dzisiaj się powinno rozkręcić.

reklama
Przykro mi kochana. U mnie się jeszcze nic nie rozkrecilo. Ale zobaczymy dzisiaj przez dzień. Jeśli się rozkręci to będę rozmawiała z ginekologiem i tabletkach na uregulowanie cyklu bo nie da się tak że raz przychodzi normalnie wszystko jest ok A tu takie opóźnienie. Jak to się rozkręci w normalny @ to to jest mój 5 cykl z rzędu jak mi się @ spóźnia tylko pierwszy raz 8 dni. Wczorajszego nie liczę ponieważ raz był śluz z krwią raz nie A tego nie można nazwać @ przynajmniej u mnie ponieważ pierwszy raz tak mam. Zawsze miesiączka się pojawiała bez żadnego plamienia przed @ I bez śluzu z dodatkiem krwi. Ale jak ma @ przyjść to już dzisiaj się powinno rozkręcić.
A moze tez pomysl o tym niepokalanku.. mnke zacheca do niego to ze moze niwelowac plamienia przed miesiaczką.. poczytaj.. w internecie jest duzo artykulow na jego temat :) zaszkodzic nie zaszkodzi.. to ziolo.. a moze pomoze? :)

Do góry