reklama
MisiaJasia
Fanka BB :)
Do dziewczyn ktore stosowaly niepokalanek..
Ja chce go wyprobowac w dwoch kwestiach.. raz to zlagodzenie PMS (to juz nawet Janek zauwazyl ze jak na tapecie jest okres to jestem nie do zniesienia) a dwa jako wspomaganie owulacji..
I teraz pytanie.. ktory wybrac? Napar? Kapsulki? Mnisi i pospolity to to samo? Chce wybrac ten najlepszy
Ja chce go wyprobowac w dwoch kwestiach.. raz to zlagodzenie PMS (to juz nawet Janek zauwazyl ze jak na tapecie jest okres to jestem nie do zniesienia) a dwa jako wspomaganie owulacji..
I teraz pytanie.. ktory wybrac? Napar? Kapsulki? Mnisi i pospolity to to samo? Chce wybrac ten najlepszy
Właśnie nie zalamuj się będzie dobrze w końcu i Ty zobaczysz II KRECHY. Wiem że ciężko jest ale po to tu jesteśmy.Magda bardzo mi przykro... wiem jak bolą takie rozczarowania ale pamiętaj że nowy cykl = nowe szanse. Ściskam Cię mocno
Ja coś czuje że za 2 dni przyjdzie @ pobolowe mnie brzuch.
Gdzie kupić niepokalanka?
MisiaJasia
No wlasnie tu tez mam problem.. na pewno w zielarskim sklepie.. ponoc q aptekach tez.. ale pytanie ktory ten dobry.. kiedys dawno tu na forum jedna z dziewczyn opowiadala ze na ulicy ktorej nazwy nie pamietam jest zielarski i tam pani polecila jej niepokalanka.. przy jego pomocy zaszla 2 ciaze (wczesniej 1 stracila a pozniej miala problemy zaciazeniem) ale nie wiem czy ten sklep nadal tam jest..Właśnie nie zalamuj się będzie dobrze w końcu i Ty zobaczysz II KRECHY. Wiem że ciężko jest ale po to tu jesteśmy.
Ja coś czuje że za 2 dni przyjdzie @ pobolowe mnie brzuch.
Gdzie kupić niepokalanka?
MisiaJasia
Jest. Ul. Garncarska
MisiaJasia
Troche mi nie po drodze z obrzeży miasta.. tym bardziej ze przed majowka bede w pracy do 17:30.. ale kurcze chcialabym juz go nabyc i zaczac stosowac.. zobaczyc jak to bedzie.. i czy faktycznie te nerwy przestana mnie tak nosic.. bo jak tak dalej pojdzie to nie bede miala z kim starac sie o maluszka [emoji23]
Mi też nie podrodze, zobaczę w pestce w dozzie a jak nie będzie to pojadę tam.
Ja jestem w pracy we wtorek i czwartki do 13 więc może podjadę. Ale najpierw sprawdzę u siebie bo szczerze mówiąc nie chce mi się jeździć
Ja jestem w pracy we wtorek i czwartki do 13 więc może podjadę. Ale najpierw sprawdzę u siebie bo szczerze mówiąc nie chce mi się jeździć
młoda1994
Przykro mi kochana. U mnie się jeszcze nic nie rozkrecilo. Ale zobaczymy dzisiaj przez dzień. Jeśli się rozkręci to będę rozmawiała z ginekologiem i tabletkach na uregulowanie cyklu bo nie da się tak że raz przychodzi normalnie wszystko jest ok A tu takie opóźnienie. Jak to się rozkręci w normalny @ to to jest mój 5 cykl z rzędu jak mi się @ spóźnia tylko pierwszy raz 8 dni. Wczorajszego nie liczę ponieważ raz był śluz z krwią raz nie A tego nie można nazwać @ przynajmniej u mnie ponieważ pierwszy raz tak mam. Zawsze miesiączka się pojawiała bez żadnego plamienia przed @ I bez śluzu z dodatkiem krwi. Ale jak ma @ przyjść to już dzisiaj się powinno rozkręcić.Dziewczyny moja przygoda się kończy, dziś brązowy śluz, jutro okres... Tyle co ja się napłakałam dziś....
reklama
MisiaJasia
A moze tez pomysl o tym niepokalanku.. mnke zacheca do niego to ze moze niwelowac plamienia przed miesiaczką.. poczytaj.. w internecie jest duzo artykulow na jego temat zaszkodzic nie zaszkodzi.. to ziolo.. a moze pomoze?Przykro mi kochana. U mnie się jeszcze nic nie rozkrecilo. Ale zobaczymy dzisiaj przez dzień. Jeśli się rozkręci to będę rozmawiała z ginekologiem i tabletkach na uregulowanie cyklu bo nie da się tak że raz przychodzi normalnie wszystko jest ok A tu takie opóźnienie. Jak to się rozkręci w normalny @ to to jest mój 5 cykl z rzędu jak mi się @ spóźnia tylko pierwszy raz 8 dni. Wczorajszego nie liczę ponieważ raz był śluz z krwią raz nie A tego nie można nazwać @ przynajmniej u mnie ponieważ pierwszy raz tak mam. Zawsze miesiączka się pojawiała bez żadnego plamienia przed @ I bez śluzu z dodatkiem krwi. Ale jak ma @ przyjść to już dzisiaj się powinno rozkręcić.