reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

A ze tak zapytam.. ktoras miala do czynienia z tymi testami? Kupilam sobie probnie na allegro bo tanie i duzo (50szt).. i ciekawa jestem czy sie sprawdzaja :)
20190425_144631.jpeg

reklama
Ja tez bym poszla na zwolnienie.. w koncu ciaza sama w sobie jest obciazeniem dla organizmu.. przechodzilam w lato ciazy 2 razy (rodzilam w pazdzierniku i wrzesniu) i wiem jak jest ciezko w tym okresie choc osobiscie latem czuje sie jak ryba w wodzie ;)

A ja mam pytanie.. czy wy przy staraniach lykacie jakies witaminy czy sam kwas foliowy? Bo ja w sumie lykam tylko kwas.. ale tak mysle czy ogolnie organizmu nie wspomoc witaminami.. jak jest u Was?
Ja zmykam symfolic w którym jest również kwas foliowy. I powiem szczerze, że bardzo fajnie się po nim czuje :)

A ze tak zapytam.. ktoras miala do czynienia z tymi testami? Kupilam sobie probnie na allegro bo tanie i duzo (50szt).. i ciekawa jestem czy sie sprawdzaja :)Zobacz załącznik 965779
Ja właśnie mam te testy. I naczytalam się o nich w większości samych złych opinii, że niby mało czule i w większości przy owulacji jej nie pokazują. Więc polecialam do apteki u kupiłam inne. I wynik praktycznie taki sam na dzień dzisiejszy. Więc dalej je będę robić:)

Ja miałam te testy! Albo są kiepskie albo nie było owu (ale raczej to pierwsze ;) ) COKOLWIEK pokazały tylko przez 2 dni i jednego dnia była to kreska testowa bardzo słaba a drugiego dość słaba

No i znow pytam :)
Zrobilam z ciekawosci.. tak w sumie zeby zobaczyc ze nie pojawi sie zupelnie nic, okres powinnam dostac najpozniej w poniedzialek.. wiec po owulacji nie powinno byc sladu tym bardziej ze jestem na 99% pewna ze mialam ją 1.5 tygodnia temu wg dobrze znanego mi bolu brzucha.. na tescie owulacyjnym wyszedl jednak cien.. i teraz pytanie.. czy wy poza owulacja tez mialyscie cien czy zupelnie nic? Oczywiscie bede robic po okresie codziennie testy i bede miala wtedy poglad czy cos sie zmienia i czy pokrywa sie z moimi obserwacjami organizmu.. ;) ale ciekawosc zzera juz teraz ;)
20190425_190350.jpeg

reklama
Cien to negatywny w przypadku owulkow. Warto robic codziennie bo ten cien z czasem ciemnieje (im blizej owu).
No i znow pytam :)
Zrobilam z ciekawosci.. tak w sumie zeby zobaczyc ze nie pojawi sie zupelnie nic, okres powinnam dostac najpozniej w poniedzialek.. wiec po owulacji nie powinno byc sladu tym bardziej ze jestem na 99% pewna ze mialam ją 1.5 tygodnia temu wg dobrze znanego mi bolu brzucha.. na tescie owulacyjnym wyszedl jednak cien.. i teraz pytanie.. czy wy poza owulacja tez mialyscie cien czy zupelnie nic? Oczywiscie bede robic po okresie codziennie testy i bede miala wtedy poglad czy cos sie zmienia i czy pokrywa sie z moimi obserwacjami organizmu.. ;) ale ciekawosc zzera juz teraz ;)Zobacz załącznik 965868

Do góry