basia_sia85
Zaciekawiona BB
@Amur muszę zrobić test w sobotę bo biorę dupaston jak nie będzie pozytywny mam odstawić i czekać do @Za wcześnie na test. Jezeli 7dni po owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Amur muszę zrobić test w sobotę bo biorę dupaston jak nie będzie pozytywny mam odstawić i czekać do @Za wcześnie na test. Jezeli 7dni po owu
12 dc to prawdopodobnie mam dzień owu ale nie wiem czy liczyć od 4 czy od plamien 2 i czy zrobić test od dzis
@Agus_86 20mm mam nadzieję że to odpowiednia wielkość bo już czasami nie wiem w poprzednim cyklu miałam 16mmA jak duży jest ten pęcherzyk?
@MartaSx ja bym zrobiła test jutro. Ja robię testy owu zawsze rano po przebudzeniu. Jak jest druga kreseczka to powtarzałam jak wróciłam z pracy żeby zobaczyć czy jest mocniejsza12 dc to prawdopodobnie mam dzień owu ale nie wiem czy liczyć od 4 czy od plamien 2 i czy zrobić test od dzis
Na ulotce jest informacja żeby od 10-20 w tych przedziałach o stałej porze i nic nie pić 2h przed. Kurde już sama nie wiem nic.@MartaSx ja bym zrobiła test jutro. Ja robię testy owu zawsze rano po przebudzeniu. Jak jest druga kreseczka to powtarzałam jak wróciłam z pracy żeby zobaczyć czy jest mocniejsza
Ja bralam od dnia owu duphaston do 25dc bo tak mi lekarz pow ze tak sie go stosuje powyzej 25dc juz nie. I test za nie wczesniej niz 14dni@Amur muszę zrobić test w sobotę bo biorę dupaston jak nie będzie pozytywny mam odstawić i czekać do @
Dokładnie dlatego ja robię jak wstaje o 6ej jedynie soboty i niedziele później koło 7-8ej. A jak wracam z pracy to mniej więcej 2h przed powrotem nie pije nic w pracy, ale myślę że to nie jest co do minutyNa ulotce jest informacja żeby od 10-20 w tych przedziałach o stałej porze i nic nie pić 2h przed. Kurde już sama nie wiem nic.
A ja mam brać od 16dc przez 10dni następnego dnia zrobić test przerwać dupaston i zobaczyć co dalej wiadomo że jak @ nie przyjdzie to test powtórzyć. Bierzesz dalej dupka?Ja bralam od dnia owu duphaston do 25dc bo tak mi lekarz pow ze tak sie go stosuje powyzej 25dc juz nie. I test za nie wczesniej niz 14dni
Testy owu w przeciwieństwie do ciazowych nie robi się rano !@MartaSx ja bym zrobiła test jutro. Ja robię testy owu zawsze rano po przebudzeniu. Jak jest druga kreseczka to powtarzałam jak wróciłam z pracy żeby zobaczyć czy jest mocniejsza