reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Cześć dziewczyny. Czekam niecierpliwie na wyniki testujących

15.04 mam wizytę u gina, muszę dowiedzieć się czego mogę się spodziewać po stracie ciąży. Już troszkę się usppkoilam.
Ale za to hit nadszedł dzisiaj. W moim rodzinnym mieście rodziców w mojej sprawie odwiedziła policja. Dostałam wezwanie na zeznania. Zaczęłam dociekac co się takiego wydarzyło i okazuje się, że postawili mi zarzut oszustwa. W sprawę zamieszany jest mój były partner. Tyle lat A smród tego człowieka ciągnie się nadal. Oczywiście wszystkiego dowiem się na komisariacie, a nie mam pojęcia czego się spodziewać nic tylko dodatkowe nerwy.

Norma jest 0.32-5.00 więc zaden problem. Zawsze przy wynikach masz opis norm wg laboratorium
Ja to wiem tyle ze sporo źródel podaje wartość do 1.5 dla starających się o dziecko, a nie chciałabym się wyglupic i biec z takim wynikiem do gina. Dlatego pytam Was przy jakim tsh lekarz kazał jej zbijać

reklama
Cześć dziewczyny. Czekam niecierpliwie na wyniki testujących

15.04 mam wizytę u gina, muszę dowiedzieć się czego mogę się spodziewać po stracie ciąży. Już troszkę się usppkoilam.
Ale za to hit nadszedł dzisiaj. W moim rodzinnym mieście rodziców w mojej sprawie odwiedziła policja. Dostałam wezwanie na zeznania. Zaczęłam dociekac co się takiego wydarzyło i okazuje się, że postawili mi zarzut oszustwa. W sprawę zamieszany jest mój były partner. Tyle lat A smród tego człowieka ciągnie się nadal. Oczywiście wszystkiego dowiem się na komisariacie, a nie mam pojęcia czego się spodziewać nic tylko dodatkowe nerwy.
Ożesz.... Masakra

Do góry