reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Hejo, niestety raczej nie. Nie chcę się otaczać tymi tematami 24/7 już.
Nawet poprosiłam męża żeby mi zmienił hasło do forum, żebym się nie logowała. 😅 Także dziś zrobił wyjątek i mi dał, bo spodziewałam się, że mogę mieć jakieś wiadomości.
Dziękuję, że o mnie pamiętacie ❤️
Ale rozumiem że wrócisz jak podejmiesz decyzję kolejnej walki?

reklama
na tą chwilę raczej nie :) istnieje szansa kolejnego niepowodzenia, a przezywanie go wśród sukcesów jest dla mnie za trudne
Rozumiem, ja też się na długo odcięłam po stracie, żadnych postów, nic nie czytałam robiłam po swojemu. Życzę Ci spokoju i abyś znalazła swoją szczęśliwa drogę a nóż może podejmiesz walkę i się uda. Trzymam za Ciebie mocno kciuki 😘

więc dziewczyny, jeśli któraś chce prowadzić kalendarz to może przejąć pałeczkę 🥰
mojego posta wyczyszczę, zawsze możecie po prostu raz na jakiś czas wrzucać kalendarz.

Hej, dawno nic nie pisałam ale czytam Was codziennie i mocno trzymam kciuki za Każdą.
Jeśli to nie problem to bardzo chciałabym podzielić się z Wami moimi dzisiejszymi emocjami i moja krótka historia. To dla mnie ważne.
Ponad 10 lat temu pracowałam w dziale z kolegą który też miał wyczekanego Syna. Oni byli z tych ludzi mega dużo podróżujących. Najbardziej utkwiły mi w pamięci opowieści o tym jak jego syn zaczynał naukę jazdy na nartach w wieku 4 lat. Słuchając tego myślalam: ależ to musi być piękne pokazywać dziecku świat, kształtować jego pasje i zamiłowania.
I dziś w dniu moich 39 urodzin Filipek, mój 4 letni Syn miał pierwsza lekcje nauki jazdy na nartach z instruktorem. Dla mnie to taki symbol walki. To było dziwne uczucie, trochę jak ze snu. Gdyby ktoś kilkanaście lat temu opowiedział mi o tym dniu to bym go wyśmiała i kazała puknąć się w głowę....ze głupi i szalony, a jednak to prawda. Ja wiem jak działaja teksty typu "jeszcze się uda i wszystko ma swój czas". Sama słyszałam to z tysiąc razy i sama dziś zastanawiał się czy to wszystko jest prawda. Czy mój Syn na którego czekałam 11 lat jest prawdziwy?
Pozdrawiam Was i z całego serca życzę wszystkiego dobrego.

Załączniki

• GridArt_20250112_221614286.jpg
    GridArt_20250112_221614286.jpg
    386 KB · Wyświetleń: 30
Dziewczyny, byłam dziś na wizycie po transferze (6+1) i zobaczyłam serduszko. Życzę Wam wszystkim takich widoków. Teraz byle do genetycznych…
Maszka, nie pamiętam czy gratulowałam. Gratuluje Ci z całego serca, dajesz nadzieję że trzeba wierzyć i się nie poddawac. Dawno mnie tu nie było. Robiliśmy immunologię po 4tym transferze z beta 0. Pierwszym w N.vum. Pisałyśmy na priv.
Nic szczególnego nie wyszło, dostanę antybiotyk i encorton I tyle.
Nie pamiętam czy już pytałam, z jakimi lekami teraz do tego szczesliwego transferu podchodziłas? Accofil dostalas czy cos? Wczesniej do córeczki bez tego miałaś, prawda? U mnie po wywiadzie nawet doc nie rozważał accofilu ) na co Ty go dostałaś?
Mamy 3 mrozaki, w lutym połowie nowy cykl i kolejna próba...

Powodzenia i samych radości i spokoju w ciąży 🥰🥰🫠

reklama
Do góry