reklama
basia_sia85
Zaciekawiona BB
O i super. Moja też jedzie do babci w związku ze strajkiem. Nie wyobrażam sobie wziąść 2tyg wolnego.A ja na Śląsku u teściów, zostawiam córki na tydzień , więc laba się szykuje strajk od jutra więc dlatego ..
Ja też jestem nauczycielem ale prywatnie , także muszę być w pracy. Pracuje w przedszkolu dla dzieci z autyzmem. Dyrekcja zgodziła się w razie co że mogę wziąć córki do pracy ale pewnie na jeden dwa dni ..nie chce ryzykować więc zostają z dziadkami.O i super. Moja też jedzie do babci w związku ze strajkiem. Nie wyobrażam sobie wziąść 2tyg wolnego.
fruzia1992
Zaciekawiona BB
Mnie wczoraj podkusiło to, ze mieszkam przy aptece , kupiłam test cool blue i zrobiłam po południu , wyszedł negatywny ,Dziś moj 26dc,dzis zaczął bolec mnie brzuch jakbym miała dostać zaraz @, piersi bardzo bolą i nic poza tym , a i wysypało mnie lekko na buzi jak zawsze przed @ wiec marne szanse na + w tym cyklu
fruzia1992
Zaciekawiona BB
O kurczę, oby nie zdrówka życzę i pamiętaj do póki nie ma @ nie wszystko straconeJa tez dziś zrobiłam test i negatywny to mój 27 dc wiec tez nie liczę na ciąże do tego moja mała dziś wymiotowała w aucie i boje się ze to Rota [emoji52]
Kasicaa88
Zaangażowana w BB
O kurczę, oby nie zdrówka życzę i pamiętaj do póki nie ma @ nie wszystko stracone [emoji110]
Dokładnie tym bardziej ze okres ma być dopiero w środę dziękuje bardzo
No właśnie ja jestem nauczycielem ale nie strajkuje bo to prywatne [emoji849]A ja na Śląsku u teściów, zostawiam córki na tydzień , więc laba się szykuje strajk od jutra więc dlatego ..
No właśnie ja też w przedszkolu ale anglijezycznym. Jestem nauczycielem i wychowawca obecnie 5 latkowJa też jestem nauczycielem ale prywatnie , także muszę być w pracy. Pracuje w przedszkolu dla dzieci z autyzmem. Dyrekcja zgodziła się w razie co że mogę wziąć córki do pracy ale pewnie na jeden dwa dni ..nie chce ryzykować więc zostają z dziadkami.
Syna mogę brać kiedy chce i na wszelkie wycieczki też więc jest spoko.
Przyszly moje testy owu jest 5 sztuk zastanawiam się od kiedy je robić 10 dc do 15?
reklama
basia_sia85
Zaciekawiona BB
Ja robie od 6dc dlatego, że chce poznać mój organizm. Dzisiaj jest 13dc test owu nadal negatywne jestem ciekawa co to będzie. W czwartek mam wizytę u gina kontrolna.No właśnie ja też w przedszkolu ale anglijezycznym. Jestem nauczycielem i wychowawca obecnie 5 latkow
Syna mogę brać kiedy chce i na wszelkie wycieczki też więc jest spoko.
Przyszly moje testy owu jest 5 sztuk zastanawiam się od kiedy je robić 10 dc do 15?