reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
O i super. Moja też jedzie do babci w związku ze strajkiem. Nie wyobrażam sobie wziąść 2tyg wolnego.
Ja też jestem nauczycielem ale prywatnie , także muszę być w pracy. Pracuje w przedszkolu dla dzieci z autyzmem. Dyrekcja zgodziła się w razie co że mogę wziąć córki do pracy ale pewnie na jeden dwa dni ..nie chce ryzykować więc zostają z dziadkami.:)

Mnie wczoraj podkusiło to, ze mieszkam przy aptece , kupiłam test cool blue i zrobiłam po południu , wyszedł negatywny ‍,Dziś moj 26dc,dzis zaczął bolec mnie brzuch jakbym miała dostać zaraz @, piersi bardzo bolą i nic poza tym , a i wysypało mnie lekko na buzi jak zawsze przed @ wiec marne szanse na + w tym cyklu :(

Ja tez dziś zrobiłam test i negatywny to mój 27 dc wiec tez nie liczę na ciąże do tego moja mała dziś wymiotowała w aucie i boje się ze to Rota [emoji52]

Ja też jestem nauczycielem ale prywatnie , także muszę być w pracy. Pracuje w przedszkolu dla dzieci z autyzmem. Dyrekcja zgodziła się w razie co że mogę wziąć córki do pracy ale pewnie na jeden dwa dni ..nie chce ryzykować więc zostają z dziadkami.:)
No właśnie ja też w przedszkolu ale anglijezycznym. Jestem nauczycielem i wychowawca obecnie 5 latkow
Syna mogę brać kiedy chce i na wszelkie wycieczki też więc jest spoko.

Przyszly moje testy owu jest 5 sztuk zastanawiam się od kiedy je robić 10 dc do 15?

reklama
No właśnie ja też w przedszkolu ale anglijezycznym. Jestem nauczycielem i wychowawca obecnie 5 latkow
Syna mogę brać kiedy chce i na wszelkie wycieczki też więc jest spoko.

Przyszly moje testy owu jest 5 sztuk zastanawiam się od kiedy je robić 10 dc do 15?
Ja robie od 6dc dlatego, że chce poznać mój organizm. Dzisiaj jest 13dc test owu nadal negatywne jestem ciekawa co to będzie. W czwartek mam wizytę u gina kontrolna.

Do góry