fiddlee
Fanka BB :)
Jednak tak. Jestem właśnie na oddziale bo jeszcze muszą mnie przebadać co i jak. Może któraś z Was wie kiedy i jak wygląda pierwszy cykl po poronieniu?Współczuję jednak lekarz już coś widział
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jednak tak. Jestem właśnie na oddziale bo jeszcze muszą mnie przebadać co i jak. Może któraś z Was wie kiedy i jak wygląda pierwszy cykl po poronieniu?Współczuję jednak lekarz już coś widział
@fiddlee bardzo mi przykro trzymaj się i walczymy dalej wszystkie [emoji106]Właśnie wróciłam z soru, dostałam mocnego krwawienia z tym, że żadnego bólu ani nic nie ma. Poronienie samoistne. Jutro mam się zgłosić na oddział, sprawdza tylko czy wszystko samo się oczyści.
Ja dziś dałam ten test z allegro mojej kumpeli,która rodzi w maju ma zrobić i zobaczymy czy wyjdzie czy sciema.Niedługo ja w kolejce do testowania , mam te testy z allegro kilka paskowych kilka na płytce...i sama nie wiem czy one dobrze pokazują.
Witajcie dziewczyny !
Dołączam zdjęcie , jak myślicie czy mam szanse na dzidzie w tym miesiącu ?
Zerknijcie ...
Bardzo bym chciała , najchętniej juz bym testowała ale to dopiero 24dc.
pozdrowionka