Amur
Fanka BB :)
Euthyrox nie ma wplywu na @Dupa blada. Okres mi się spóźnia pewnie przez ten euthyrox
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Euthyrox nie ma wplywu na @Dupa blada. Okres mi się spóźnia pewnie przez ten euthyrox
Tak tak , mam nadzieję że jednak wczorajszy był pozytywny i dziś się zadziało .nadzieja umiera ostatniaA przestrzegasz zeby nie pić nic przez ok 2h przed zrobieniem testu owu ? Mocz nie może być jasny w sensie rozwodniony.
A wiesz kiedy mialas owulacje? [emoji6]Dziś 37dc i znów dużo śluzu. Ciągnie co jakiś czas brzuch i tyle.
20dc. Mam zazwyczaj 34 dniowe cykle ale to Max.A wiesz kiedy mialas owulacje? [emoji6]
Hmm. To nie wiem dlaczego mi się spóźnia. Niby piersi mnie już bolą od kilku dni a @ nadal brak.Euthyrox nie ma wplywu na @
Po za tym Amur euthyrox biorę dopiero drugi tydzień. Więc może jednak poziom hormonów zmienił się na tyle, że @ się przesunął.Hmm. To nie wiem dlaczego mi się spóźnia. Niby piersi mnie już bolą od kilku dni a @ nadal brak.
Chyba to różnie bywa, ja w pierwszej czułam, no czułam ze sie udało bo miałam plamienie implantacyjne a teraz nic nie czuje kompletnie, troche jajniki bolą. A normalnie po ciąży miałam bezbolesne miesiączki tylko cycki bolały przed. Teraz nie bolą i w sumie nie wiem czy to ja sobie wkrecam już czy co.A czy myślicie że ciało w jakiś sposób reaguje na samo zapłodnienie ? Czy dopiero jak nastąpi zagnieżdżenie to zaczynają się objawy?
Też myślę,że to indywidualna sprawa.A czy myślicie że ciało w jakiś sposób reaguje na samo zapłodnienie ? Czy dopiero jak nastąpi zagnieżdżenie to zaczynają się objawy?