reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Szczerze to biorę od wczoraj biorę dupka 3x dziennie i do tego lutke pod język dwa razy dziennie. Mam jeszcze dowcipną w domu

Dobrze, ze bierzesz. Ja mialam 19 progesteron i bardzo bolal mnie brzuch. Dopiero w 10tc zaczelam brac duph i bylo lepiej. Dobrze, ze do tego czasu nic sie nie stalo.

No to działamy hehehe
Nasza kochana adminko zrob prosze aktualizacje na pierwszej- kreseczkowych, testowych itp jako mozesz bo sporo nas jest i juz sie idzie pobugic ktora ktore co [emoji8][emoji8][emoji8]

Ja jutro przy okazji bety tez zrobie progesteron, luteine mam w szafce w razie czego jutro zacznę brac tez. Też mnie boli jak na @ ale bez szału.

reklama
Pamiętam że 6lat temu całą ciążę z synem brałam Luteinę dowcipną ale już kurcze nie pamiętam czy miałam jakieś bóle, to było tyle lat temu [emoji848]
Nic, będę brała progesteron jak teraz i zobaczymy. Na razie jest bardzo wcześnie, i chyba nic wiecej oprócz zwiększenia progesteronu i odpoczynku nie da się zrobic

Do góry