reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Widzę nowy wątek który już się nieźle rozkręcił ;) widzę też znajome osoby po części :)
To może i ja dołączę ?
Tak szybko napiszę o sobie.
Mam 26 lat zaczęłam 6cs mam nadzieję że w tym roku ujrzę już dwie kreski na teście :)
W październiku zdiagnozowano u mnie Hashimoto na razie o większej ilości chorób nie wiem mam nadzieję że ich nie ma ;)

reklama
Ojej a ty masz termin @ jutro/pojutrze?
@Bunia1992 hej :) oczywiście trzymam kciuki! Rozgosc sie oby ma krótko [emoji14] kiedy masz kolejna @?
Ja jeszcze mam okres więc dalekooo ;) dopiero na 29.01, na początku starań miałam cykle po 28dni ale od dwóch cykli mi się wydłużyło i ten był 31 a wczesniejszy 32... Nie dość że się dłuży do tego okresu to jeszcze więcej trzeba czekać co za los ;)

Ja jeszcze mam okres więc dalekooo ;) dopiero na 29.01, na początku starań miałam cykle po 28dni ale od dwóch cykli mi się wydłużyło i ten był 31 a wczesniejszy 32... Nie dość że się dłuży do tego okresu to jeszcze więcej trzeba czekać co za los ;)
Ja mam dzis 48 dc i @ na 4 go jesli cie to pocieszy :p

reklama
Do góry