reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Nie trzeba mieć pewności kiedy owulacja była bo masz normy, one mniej więcej Ci pokażą w jakim tygodniu jesteś. Potem powtarzasz betę za 48h i masz mniej więcej jasność, aczkolwiek i tak jedynym potwierdzeniem pewnym jest obraz USG.

No tylko chodzi mi o to że jak pójdziesz za wczesnie a nie było zagnieżdżenia to nic nie pokaże beta. Jak np pójdziesz w 10dpo a zagnieżdżenie będzie w 11dpo :)

Hej. nie mialam kiedy napisac bo niedawno wrocilismy do domu.
Z synkiem wszystko jest super.
lekarz nie doszukal sie zadnej wady narzadów czy genetycznych.
Synus rosnie w siłę i odpowiada 25tc. Ogolnie kazal skontrolowac za 7-9 tyg. wage dziecka bo wyglada na to ze bedzie spory. do tego ulozony na poczatku posladkowo a finalnie poprzecznie. to sie moze z milion razy zmienic ale niezly kombinator z niego. Pan doktor zaznaczyl nam na usg siusiaczka nazywajac go armatką i ze na pewno bedzie straszyl kolezanki w przedszkolu :p
na zdj wyglada jak nasza corcia gdy sie urodzila :p wazy juz 700g :p

Załączniki

• IMG_20181228_221337.jpg
    IMG_20181228_221337.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 75
  • IMG_20181228_192832.jpg
    IMG_20181228_192832.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 78
No tak to masz rację, ale testy wtedy też nie mają prawa być chociaż lekko pozytywne, bo hcg jeszcze nie ma we krwi. A mnie coraz mocniej ciągną pachwiny... Szyjka wysoko, nie jak przed @...

No tak... a nie możesz wziąć po prostu luteiny na wywołanie? Jeśli byłabyś w ciązy to nie zaszkodzi, a jeśli nie jesteś to dostaniesz @, ja miałam cykl 57 dni wywołany luteiną własnie bo tez czekałam i nie przychodziła @. Po luteinie po 5ciu dniach dostałam.
Po co się męczyć w sumie?

Synus rosnie w siłę i odpowiada 25tc. Ogolnie kazal skontrolowac za 7-9 tyg. wage dziecka bo wyglada na to ze bedzie spory. do tego ulozony na poczatku posladkowo a finalnie poprzecznie. to sie moze z milion razy zmienic ale niezly kombinator z niego. Pan doktor zaznaczyl nam na usg siusiaczka nazywajac go armatką i ze na pewno bedzie straszyl kolezanki w przedszkolu [emoji14]
na zdj wyglada jak nasza corcia gdy sie urodzila [emoji14] wazy juz 700g :p
Super chlopczyk :-]

Synus rosnie w siłę i odpowiada 25tc. Ogolnie kazal skontrolowac za 7-9 tyg. wage dziecka bo wyglada na to ze bedzie spory. do tego ulozony na poczatku posladkowo a finalnie poprzecznie. to sie moze z milion razy zmienic ale niezly kombinator z niego. Pan doktor zaznaczyl nam na usg siusiaczka nazywajac go armatką i ze na pewno bedzie straszyl kolezanki w przedszkolu [emoji14]
[emoji7][emoji7][emoji7] uroczy. Super ze wszystko w porządku.

reklama
Cudowne wieści oby tak dalej [emoji16]

Do góry