umi2
Fanka BB :)
Zupełnie straciłam koncepcję[emoji15].Wątpię... w ogóle co do tego to żadnych objawów nawet nie mam, śluz jest białawy, nawet nie lepki. Nic nie wskazuje na owulację.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zupełnie straciłam koncepcję[emoji15].Wątpię... w ogóle co do tego to żadnych objawów nawet nie mam, śluz jest białawy, nawet nie lepki. Nic nie wskazuje na owulację.
Świetny lekarz, nie ma co...Tak miała wszystkie badania robione ...
do tego lekarz tutaj stwierdził ze jak kiedyś zajdzie w ciąże to nie będzie prowadził jej ciąży [emoji18] bo za dużo problemów [emoji853]
Co to za lekarz...uwielbiam takich...Tak miała wszystkie badania robione ...
do tego lekarz tutaj stwierdził ze jak kiedyś zajdzie w ciąże to nie będzie prowadził jej ciąży [emoji18] bo za dużo problemów [emoji853]
Świetny lekarz, nie ma co...
Nie trzeba mieć pewności kiedy owulacja była bo masz normy, one mniej więcej Ci pokażą w jakim tygodniu jesteś. Potem powtarzasz betę za 48h i masz mniej więcej jasność, aczkolwiek i tak jedynym potwierdzeniem pewnym jest obraz USG.
No tak to masz rację, ale testy wtedy też nie mają prawa być chociaż lekko pozytywne, bo hcg jeszcze nie ma we krwi. A mnie coraz mocniej ciągną pachwiny... Szyjka wysoko, nie jak przed @...
Super chlopczyk :-]Hej. nie mialam kiedy napisac bo niedawno wrocilismy do domu.
Z synkiem wszystko jest super.
lekarz nie doszukal sie zadnej wady narzadów czy genetycznych.
Synus rosnie w siłę i odpowiada 25tc. Ogolnie kazal skontrolowac za 7-9 tyg. wage dziecka bo wyglada na to ze bedzie spory. do tego ulozony na poczatku posladkowo a finalnie poprzecznie. to sie moze z milion razy zmienic ale niezly kombinator z niego. Pan doktor zaznaczyl nam na usg siusiaczka nazywajac go armatką i ze na pewno bedzie straszyl kolezanki w przedszkolu [emoji14]
na zdj wyglada jak nasza corcia gdy sie urodzila [emoji14] wazy juz 700g
[emoji7][emoji7][emoji7] uroczy. Super ze wszystko w porządku.Hej. nie mialam kiedy napisac bo niedawno wrocilismy do domu.
Synus rosnie w siłę i odpowiada 25tc. Ogolnie kazal skontrolowac za 7-9 tyg. wage dziecka bo wyglada na to ze bedzie spory. do tego ulozony na poczatku posladkowo a finalnie poprzecznie. to sie moze z milion razy zmienic ale niezly kombinator z niego. Pan doktor zaznaczyl nam na usg siusiaczka nazywajac go armatką i ze na pewno bedzie straszyl kolezanki w przedszkolu [emoji14]
Cudowne wieści oby tak dalej [emoji16]Hej. nie mialam kiedy napisac bo niedawno wrocilismy do domu.