reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Jeśli na betę za wcześnie to i testy cienia nie powinny pokazać przecież... A co do terminu owulacji to pisałam, że nie mam kompletnie pojęcia na pewno grubo po terminie @... Najbardziej nie daje mi żyć to że aż na dwóch testach był cień...
Nie wiem dziwne to... mozn miec pecha do felernego testu ale do dwoch...

reklama
Jeśli na betę za wcześnie to i testy cienia nie powinny pokazać przecież... A co do terminu owulacji to pisałam, że nie mam kompletnie pojęcia na pewno grubo po terminie @... Najbardziej nie daje mi żyć to że aż na dwóch testach był cień...
U mnie też cienie, ale nie wierzę w nie. Miałam @, około 5dniowa. Więc nie możliwe, żeby to była chociażby implantacja. Co prawda w pierwszy dzień @ miałam okropne dreszcze i wymioty, ale później było z górki, nic nie czułam. Skrzepy tylko z rana lub jak długo siedziałam w jednej pozycji. 2 testy za mną i same cienie i bladziochy. Ah no i jedynie sutki szczypią, ale to raz na jakiś czas.

Słuchaj moja koleżanka każdy stara się rok o 3 dziecko ... no i jak byłam u niej to pokazała mi 6 testów i wszystkie z kreseczkami ... okres spóźnia się tydzień ... no i tez ciąży brak , lekarz nie potrafi jej tego wyjaśnić dlaczego testy tak wychodzą ... przestała je robić wogole

Dodam ze stara się rok ale kreseczki na testach wychodzą jej jakieś 4 cykle ...
już nawet jej gratulowałam ...
A potem z nienacka przyszedł @

U mojej znajomej test wyszedł dopiero w 8tc także z tym to w ogole różnie, chyba beta z krwi najlepsza ale to też trzeba mieć pewność kiedy owu chociaż mniej więcej była.

@umi2 szkoda że negatyw, ale może skoro z synem wychodziły późno ciągle za wcześnie? Wiem dokładnie jak to jest, bo u mnie testy też późno coś pokazują, a nie z pierwszego sikania to w ogóle bez sensu robić [emoji4]
@Migdalove myślę że poczekaj do wizyty u lekarza i zobaczymy co on powie. Jak beta negatywna to ciąży nie ma, raczej nie ma szans na pomyłkę...

Ja od środy robię testy owu. Kurczę ale jestem ciekawa jak te testy z allegro bo tam za 15zł można ich kupić 30szt+5 ciążowych a ja za 15zł mam 5szt [emoji44][emoji44] Przepłaciłam jednym słowem [emoji14] @martoosia04 Ty jesteś dobra w testach, jak bedzie druga gruba krecha to znaczy że owulacja tuż tuż? Czy żeby strzelać w chłopaka to mam jeszcze odczekać jeden dzień po tej kresce?

A testy dzisiaj wszystkie poszły do kosza... Mogłam je zostawić i pokazać lekarzowi...
Chyba tylko lekarz bedzie Ci w stanie pomóc. My tu tylko gdybamy, calkiem możliwe ze szukamy nie tam gdzie trzeba.
@umi2 szkoda że negatyw, ale może skoro z synem wychodziły późno ciągle za wcześnie? Wiem dokładnie jak to jest, bo u mnie testy też późno coś pokazują, a nie z pierwszego sikania to w ogóle bez sensu robić [emoji4]
@Migdalove myślę że poczekaj do wizyty u lekarza i zobaczymy co on powie. Jak beta negatywna to ciąży nie ma, raczej nie ma szans na pomyłkę...

Ja od środy robię testy owu. Kurczę ale jestem ciekawa jak te testy z allegro bo tam za 15zł można ich kupić 30szt+5 ciążowych a ja za 15zł mam 5szt [emoji44][emoji44] Przepłaciłam jednym słowem [emoji14] @martoosia04 Ty jesteś dobra w testach, jak bedzie druga gruba krecha to znaczy że owulacja tuż tuż? Czy żeby strzelać w chłopaka to mam jeszcze odczekać jeden dzień po tej kresce?
Temperatura tez nisko jest, więc nawet nie próbuję się czarować, ze mam szansę.

Nie trzeba mieć pewności kiedy owulacja była bo masz normy, one mniej więcej Ci pokażą w jakim tygodniu jesteś. Potem powtarzasz betę za 48h i masz mniej więcej jasność, aczkolwiek i tak jedynym potwierdzeniem pewnym jest obraz USG.
No dobra, a jest mozliwe zebys owulacje miala dopiero dzis?

reklama
Do góry