reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja to samo tylko biorę setkę :) przy nieuregulowanych hormonach tarczycy nie było szansy na ciążę, teraz jest super :)
Ja mam wyregulowane jedynie co TSH mam 2.1 I nadal nie umiem zajść w ciążę. Nie wiem co jest grane. Zobaczymy co diagnozuja w klinice. Może nie mam jak albo niedrozne jajowody. Już nie wiem co jest nie tak że się nie udaje.

Anita1990 może ale nie musi to zależy od kobiety bo każda odczuwa inaczej także nie ma się co sugerować innymi osobami bo każda przechodzi to indywidualnie jedna odczuje ból inna wgl

Widze że się na wątku dobrałyśmy hehe ja też nie mam 160 :D ale hormony ok no poza tym tsh które już teraz też jest w porządku.

Anita1990 może ale nie musi to zależy od kobiety bo każda odczuwa inaczej także nie ma się co sugerować innymi osobami bo każda przechodzi to indywidualnie jedna odczuje ból inna wgl

Widze że się na wątku dobrałyśmy hehe ja też nie mam 160 :D ale hormony ok no poza tym tsh które już teraz też jest w porządku.
To wątek niskich kobiet mamy

Dziewczyny jak Wy wstawiacie te wszystkie buźki przeróżne? Ja mam tu te uśmieszki ale nie ma za dużego wyboru a jak piszę z telefonu i wstawiam emotkę to okazuje się że we wpisie jej wgl nie ma :/

reklama
Ja w taki sposób.
20190623_155136.jpeg
Screenshot_20190623-155057.jpeg

Do góry