reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Uff dowiedziałam się, że taka plamka ma prawo być na szyjce macicy i żeby się nie martwić. Ba, ona nawet potrafi zmieniać położenie w ciągu cyklu. Wynika to z tego, że są dwa różne nabłonki na szyjce macicy. Już się uspokoiłam... Ale cyto i tak zrobię jutro!

Uff dowiedziałam się, że taka plamka ma prawo być na szyjce macicy i żeby się nie martwić. Ba, ona nawet potrafi zmieniać położenie w ciągu cyklu. Wynika to z tego, że są dwa różne nabłonki na szyjce macicy. Już się uspokoiłam... Ale cyto i tak zrobię jutro!
Dokładnie ostrożności nigdy za wiele.
Ja żałuję że nie robiłam nic po pierwszym ani po drugim poronieniu ale lekarze mówili że tak czasami się dzieje A mnie też nie było stać w Pl aby wykonać badania. Niestety ale wszystko kosztuje w Pl. A myśmy z mężem zarabiali 3200zl A na samo mieszkanie szło ponad 1300zl moje leki ze zniżką prawie 300zl za wszystkie dodatkowo często chorowalam to też leki i non stop siedziałam w aptece. Jeszcze jedzenie jakieś ciuchy bielizna buty kurtki i na badania nie było nas stać. Jestem obecnie w DE i póki co narazie wszystko na skierowania i mam nadzieję że gin Polak 18 czerwca mi w końcu pomoże i znajdzie przyczynę. A 20 czerwca będę znała wyniki krwi mojego m i jakie są wyniki nasienia.

Aww może to jakiś znak? Haha :D No niestety, w marcu najprawdopodobniej biochemiczna, miesiąc temu się nie udało, a tym cyklu jeszcze nie wiadomo - termin @ w sobotę, póki co tylko delikatnie jajniki i podbrzusze obolałe, temp. 37.1 i nic poza tym :)
To nie wiem co mi się wkręciło ;) niech to będzie dobry znak8-)

Dokładnie ostrożności nigdy za wiele.
Ja żałuję że nie robiłam nic po pierwszym ani po drugim poronieniu ale lekarze mówili że tak czasami się dzieje A mnie też nie było stać w Pl aby wykonać badania. Niestety ale wszystko kosztuje w Pl. A myśmy z mężem zarabiali 3200zl A na samo mieszkanie szło ponad 1300zl moje leki ze zniżką prawie 300zl za wszystkie dodatkowo często chorowalam to też leki i non stop siedziałam w aptece. Jeszcze jedzenie jakieś ciuchy bielizna buty kurtki i na badania nie było nas stać. Jestem obecnie w DE i póki co narazie wszystko na skierowania i mam nadzieję że gin Polak 18 czerwca mi w końcu pomoże i znajdzie przyczynę. A 20 czerwca będę znała wyniki krwi mojego m i jakie są wyniki nasienia.
No to u mnie podobnie. Niby wykupuję ciągle te recepty a te leki cały czas się kończą XD Dużo kasy na to idzie. Prywatnie mnie nie stać na leczenie również. To i tak cud, że udało mi się dostać 2 lata temu do szpitala na NFZ i zostałam zdiagnozowana. Diagnoza też po 2 latach bo wizyta raz na pół roku plus oczekiwanie na badania i tak czas leci...

Trzymam kciuki żeby to było to! :) U mnie nie zanosi się póki co ani na @ ani na nic innego, choć to może Castagnus zniwelował PMS i dlatego tak się czuję. Tak czy siak jakoś to chyba nie będzie w tym miesiącu w moim przypadku.
No niestety. Okres sie rozkreca. 3dni przed terminem... Rozowe plamienia z wczoraj dzis sa krwisto-brunatne. Brzuch tak mnie bolal, ze prawie cala noc nie spalam...
Przestalam sie juz ludzic, jest mi dzis strasznie przykro - znowu... Moj organizm ze mna pogrywa. W tamtym mcu @ spozniona, w tym szybciej...

Wspaniale!!!! Będę się tego trzymać. Też codziennie wieczorem bralas pół tabletki?
Ja brałam całą ,tylko trzeba uważać bo jeśli @ nie przyjdzie po 28 dniach to chyba trzeba odstawić , ja niestety tego nie zrobiłam ,nie wiem czy przez to czy coś innego ale w 9 tyg serduszko nie biło ,ale od początku beta mega wysoka , wszystko było za duże

No niestety. Okres sie rozkreca. 3dni przed terminem... Rozowe plamienia z wczoraj dzis sa krwisto-brunatne. Brzuch tak mnie bolal, ze prawie cala noc nie spalam...
Przestalam sie juz ludzic, jest mi dzis strasznie przykro - znowu... Moj organizm ze mna pogrywa. W tamtym mcu @ spozniona, w tym szybciej...
Przykro mi :( U mnie nadal nic, tylko lekkie pobolewania w dole brzucha. Jutro wizyta u gine!

reklama
Hejo dziewczyny, co tam u Was słychać ?ktoraś z Was dzisiaj testowała ? Ja to nie wytrzymałam i dzisiaj zrobiłam test (7 dni po owu) jak możecie się domyślić wyszedł negatywny. Teraz jestem na siebie zła bo trochę mnie to zdołowało, ale stwierdziłam że spróbuje jeszcze raz za kilka dni i jak nie wyjdzie to czekam do @. Już mam dość tego czekania :(

Do góry