reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Ja jestem po aid i odbyło się 18 maja a jeśli było owu to njapozniej 19 maja więc na czulym teście już powinno byc
Kochana z testami bywa różnie. Ja wczoraj czytałam na innym forum że nie którym test wykrył ciążę dopiero koło 7-9 tc A jedna napisała że test jej pokazał dopiero miesiąc po terminie @ wszystko jest możliwe.

Ja od ewentualnej owu jestem dzisiaj 20 dni A wczoraj test negatywny. Dzisiaj 4 dni po terminie @ tylko u mnie to wszystko jest możliwe ponieważ w poprzednim cyklu dostałam okres dopiero na 38dc i w tym cyklu też tak może być ale robiłam testy między 19-23dc i wszystkie negatywne prawie kreski testowe niewidoczne bez światła.

Dlatego czekam do środy rana i jeśli nie będzie @ to zrobię 2 test

Nie wiem. Jeszcze zobaczę czy w weekend będzie @jesli nie to powtórzę w pon chociaż już bez nadziei
Kochana z testami bywa różnie. Ja wczoraj czytałam na innym forum że nie którym test wykrył ciążę dopiero koło 7-9 tc A jedna napisała że test jej pokazał dopiero miesiąc po terminie @ wszystko jest możliwe.

Ja od ewentualnej owu jestem dzisiaj 20 dni A wczoraj test negatywny. Dzisiaj 4 dni po terminie @ tylko u mnie to wszystko jest możliwe ponieważ w poprzednim cyklu dostałam okres dopiero na 38dc i w tym cyklu też tak może być ale robiłam testy między 19-23dc i wszystkie negatywne prawie kreski testowe niewidoczne bez światła.

Dlatego czekam do środy rana i jeśli nie będzie @ to zrobię 2 test

Nie wiem. Jeszcze zobaczę czy w weekend będzie @jesli nie to powtórzę w pon chociaż już bez nadziei
No to tak zrób. Ja będę robić drugi test w środę rano. Mam nadzieję że ten cykl będzie dla nas szczęśliwy.

Ja sobie zrobiłam taka nadzieję że boję się jak @ jednak do mnie przyjdzie.

Każda z nas żyje ta nadzieja
Ale ja wyjątkowo w tym cyklu mam przeczucie że się udało i boję się rozczarowania że 3-4 dni i dostanę @ Tak jak w poprzednim cyklu czyli na 38dc.

Ja w razie wu jak nie dostane okresu A testy będę negatywne to mam gin 18 czerwca i wtedy wszystko się wyjaśni.

Najgorsze jest to że nie mam pewności czy owu odbyła się 14dc przy tych plamieniach brązowych i sluzie różowym. Ale nigdy nie miałam żadnych plamien w środku cyklu w czasie @ 2 I 3 dc też bolał mnie mocno prawy jajnik i zaczęły znowu od poniedziałku bolą dziennie raz jeden raz drugi raz lekko raz intensywniej.

reklama
Po teście zbadaj sobie poziom beta hcg z krwi
Ale ja wyjątkowo w tym cyklu mam przeczucie że się udało i boję się rozczarowania że 3-4 dni i dostanę @ Tak jak w poprzednim cyklu czyli na 38dc.

Ja w razie wu jak nie dostane okresu A testy będę negatywne to mam gin 18 czerwca i wtedy wszystko się wyjaśni.

Najgorsze jest to że nie mam pewności czy owu odbyła się 14dc przy tych plamieniach brązowych i sluzie różowym. Ale nigdy nie miałam żadnych plamien w środku cyklu w czasie @ 2 I 3 dc też bolał mnie mocno prawy jajnik i zaczęły znowu od poniedziałku bolą dziennie raz jeden raz drugi raz lekko raz intensywniej.

Do góry