reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Dokładnie ale strasznie mi dokuczaja jajniki od 5 dni z rzędu.
U mnie tak samo, chociaż 2 miesiące temu jak było podejrzenie biochemicznej, to bolały bardziej i miałam więcej problemów z tym związanych. Nigdy nie miałam takich objawów po owulacji jak dwa miesiące temu i w tym miesiącu. Ale może po prostu organizm mi się zmienia, bo wiele lat walczyłam z PCOS i teraz od listopada mam nowe leczenie. Może wszystko się po prostu reguluje :) Mam taką nadzieję w każdym razie, bo bardzo chciałabym już dzidziusia :)

Mnie jajniki czasem zakłują, ale tak to od poniedziałku (7 dni po owu w poniedziałek minęło) czuję raczej pieczenie w podbrzuszu i jajnikach. Nie nazwałabym w sumie tego bólem. No i takie jakby ciągnięcie w pachwinach w trakcie tego pieczenia.

U mnie tak samo, chociaż 2 miesiące temu jak było podejrzenie biochemicznej, to bolały bardziej i miałam więcej problemów z tym związanych. Nigdy nie miałam takich objawów po owulacji jak dwa miesiące temu i w tym miesiącu. Ale może po prostu organizm mi się zmienia, bo wiele lat walczyłam z PCOS i teraz od listopada mam nowe leczenie. Może wszystko się po prostu reguluje :) Mam taką nadzieję w każdym razie, bo bardzo chciałabym już dzidziusia :)

Mnie jajniki czasem zakłują, ale tak to od poniedziałku (7 dni po owu w poniedziałek minęło) czuję raczej pieczenie w podbrzuszu i jajnikach. Nie nazwałabym w sumie tego bólem. No i takie jakby ciągnięcie w pachwinach w trakcie tego pieczenia.
Aha. No ja nie mam PCOS ani nic takiego. Mnie jajniki zaczęły boleć od poniedziałku. Dzisiaj 5 dzień z rzędu A w poniedziałek miałam termin @ A okresu jak nie było tak nie ma.

Pozostało czekać do przyszłego tyg i jak nie będzie okresu to zrobić drugi test. Wtedy będzie 8dni po terminie i może już coś test wykaże.

Kochana napewno będziesz miała dzidziusia. Wierzę w to. Ty też w to uwierz.

Będę trzymać kciuki za Ciebie za siebie i za resztę staraczek.

Mam do Was pytanie. Dlaczego sluz szyjkowy bada się na zewnątrz? Bo przy badaniu szyjki widzę że jest biały i ma grudki A wkładka jest zabrudzona na brązowo... Nie wiem [emoji2962]

Rozumie co czujecie. Przechodziłam to od dwóch lat co miesiąc. Brak@ to jeden z podstawowych znaków ciąży. Nie jajniki jie pieczenie nie ból piersi. Takie objawy od dwóch lat miałam cykl w cykl a ze byłam już przewrażliwiona to i inne się znajdywały. Nie ma @ jest dobrze:) trzymam za was kciuki mocno....;)

Chyba jednak jakies wadliwe te testy...Albo wyjatkowo plodna w tym mcu jestem haha

Załączniki

• 15593279510758814573749945416088.jpg
    15593279510758814573749945416088.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 61
Ja mialam pozytywy, ale dzis najmocniejszy...

Załączniki

• 15593304035943627936327627501887.jpg
    15593304035943627936327627501887.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 60
reklama
Dziewczyny, mam do Was jeszcze jedno pytanie z racji tego, że staram się ostatnio nie „nastawiać się” na ciążę i próbuję znaleźć logiczne wytłumaczenie niektórych moich objawów ze strony organizmu. Do terminu @ został tydzień, prócz podwyższonej temp., delikatnego pobolewania jajników, pieczenia i ciągnięcia w pachwinach, doszło teraz dużo śluzu. Czy to może być wina duphastonu? 3 miesiąc przyjmuję go na podtrzymanie od 18 do 27 dc. Dziś pojawiła się żółta bezwonna wydzielina na wkładce a na papierze zostało dużo białej gęstej wydzieliny. Czy to powoduje progesteron? Tak powinno być przed okresem? Do tej pory zawsze miałam sucho i brak libido, a teraz zupełnie odwrotnie :D

Do góry