Ale dwa tyg od owu mina w weekend
Ale ty masz termin @ podobnie jak ja chyba z tego co kojarzę. Musimy poczekać do środy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ty masz termin @ podobnie jak ja chyba z tego co kojarzę. Musimy poczekać do środy.
U mnie tak samo, chociaż 2 miesiące temu jak było podejrzenie biochemicznej, to bolały bardziej i miałam więcej problemów z tym związanych. Nigdy nie miałam takich objawów po owulacji jak dwa miesiące temu i w tym miesiącu. Ale może po prostu organizm mi się zmienia, bo wiele lat walczyłam z PCOS i teraz od listopada mam nowe leczenie. Może wszystko się po prostu reguluje Mam taką nadzieję w każdym razie, bo bardzo chciałabym już dzidziusiaDokładnie ale strasznie mi dokuczaja jajniki od 5 dni z rzędu.
Aha. No ja nie mam PCOS ani nic takiego. Mnie jajniki zaczęły boleć od poniedziałku. Dzisiaj 5 dzień z rzędu A w poniedziałek miałam termin @ A okresu jak nie było tak nie ma.U mnie tak samo, chociaż 2 miesiące temu jak było podejrzenie biochemicznej, to bolały bardziej i miałam więcej problemów z tym związanych. Nigdy nie miałam takich objawów po owulacji jak dwa miesiące temu i w tym miesiącu. Ale może po prostu organizm mi się zmienia, bo wiele lat walczyłam z PCOS i teraz od listopada mam nowe leczenie. Może wszystko się po prostu reguluje Mam taką nadzieję w każdym razie, bo bardzo chciałabym już dzidziusia
Mnie jajniki czasem zakłują, ale tak to od poniedziałku (7 dni po owu w poniedziałek minęło) czuję raczej pieczenie w podbrzuszu i jajnikach. Nie nazwałabym w sumie tego bólem. No i takie jakby ciągnięcie w pachwinach w trakcie tego pieczenia.
Aaa ok to daj znać jak zrobisz testAle dwa tyg od owu mina w weekend
U mnie to samo... 5 dni roznicy między testamiChyba jednak jakies wadliwe te testy...Albo wyjatkowo plodna w tym mcu jestem haha