reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny wszystkie będziecie mieć dwie krechy ja w to wierzę. U mnie dziwnie nadal, dziś lekkie mdłości jak wracałam do domu nie wiem czy to nie od pogody. Duphaston chyba powoduje to że u mnie bardzo mokro i w sumie neutralny ten sluz, bolą jajniki na zmianę. ciągle tli się nadzieja. Już nie wytrzymuje ale z chęcią bym zatestowala

reklama
Dziewczyny wszystkie będziecie mieć dwie krechy ja w to wierzę. U mnie dziwnie nadal, dziś lekkie mdłości jak wracałam do domu nie wiem czy to nie od pogody. Duphaston chyba powoduje to że u mnie bardzo mokro i w sumie neutralny ten sluz, bolą jajniki na zmianę. ciągle tli się nadzieja. Już nie wytrzymuje ale z chęcią bym zatestowala
U mnie dziś podobnie! Łapią mnie na jakieś 2 minuty nudności albo zgaga i tak szybko jak się pojawiła to mija. Dziwnie się czuję. Nadzieja jest, zobaczymy :) Trzymam kciuki :)

No ja 10 testowałam 13 dni po iui a od ovu to nie wiem bo iui były na niepeknietych pęcherzykach i mogło się coś poprzesuwać ale myśle ze max dwa dni wiec od ovu dziś by było ok 11-13 dzień. I tak samo z beta. Czekam na okres i mam nadzieje ze spóźni się max dwa dni bo na sobotę mam plany bardzo huczne. Taki babski reset:) bo już nie pamietam kiedy się spokojnie piwka napiłam:)

Ja za 3 dni powinnam miec owulacje narazie testy wychodza negatywnie i sluzu typowo plodnego brak za to jest gesty i bialy szyjka nisko zamiast wysoko:/ wiec domyslam sie ze ten cykl jest bez owulacji :/

reklama
Do góry