reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dziewczyny wszystkie będziecie mieć dwie krechy ja w to wierzę. U mnie dziwnie nadal, dziś lekkie mdłości jak wracałam do domu nie wiem czy to nie od pogody. Duphaston chyba powoduje to że u mnie bardzo mokro i w sumie neutralny ten sluz, bolą jajniki na zmianę. ciągle tli się nadzieja. Już nie wytrzymuje ale z chęcią bym zatestowala

reklama
Dziewczyny wszystkie będziecie mieć dwie krechy ja w to wierzę. U mnie dziwnie nadal, dziś lekkie mdłości jak wracałam do domu nie wiem czy to nie od pogody. Duphaston chyba powoduje to że u mnie bardzo mokro i w sumie neutralny ten sluz, bolą jajniki na zmianę. ciągle tli się nadzieja. Już nie wytrzymuje ale z chęcią bym zatestowala
U mnie dziś podobnie! Łapią mnie na jakieś 2 minuty nudności albo zgaga i tak szybko jak się pojawiła to mija. Dziwnie się czuję. Nadzieja jest, zobaczymy :) Trzymam kciuki :)

No ja 10 testowałam 13 dni po iui a od ovu to nie wiem bo iui były na niepeknietych pęcherzykach i mogło się coś poprzesuwać ale myśle ze max dwa dni wiec od ovu dziś by było ok 11-13 dzień. I tak samo z beta. Czekam na okres i mam nadzieje ze spóźni się max dwa dni bo na sobotę mam plany bardzo huczne. Taki babski reset:) bo już nie pamietam kiedy się spokojnie piwka napiłam:)

Ja za 3 dni powinnam miec owulacje narazie testy wychodza negatywnie i sluzu typowo plodnego brak za to jest gesty i bialy szyjka nisko zamiast wysoko:/ wiec domyslam sie ze ten cykl jest bez owulacji :/

reklama
Do góry